ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ατύχησαν οι προοδευτικοί κουκουλοφόροι αριστεροί μπαχαλάκηδες

 



 

Το νομοσχέδιο για τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια πέρασε με 159 ψήφους, παρά την προσπάθεια που κατέλαβαν οι αριστερές οργανώσεις.

} Το τίμημα πλήρωσαν κάποια αυτοκίνητα και κάποια καταστήματα αθώων πολιτών, αυτό όμως  ελάχιστα απασχολεί τους … προοδευτικούς του αριστερού χώρου.

 

} Αν κάποιος μπορούσε να πραγματοποιήσει έλεγχο  σε αυτούς που διαμαρτύρονταν και χρεώνονταν ως Φοιτητές, θα διαπίστωνε ότι μέσα σε αυτούς υπήρχε και ένα μεγάλο ποσοστό που καμιά σχέση δεν έχουν με το Πανεπιστήμιο.

} Είναι οι διάφοροι… προοδευτικοί κουκουλοφόροι ,που… συμπτωματικά ανήκουν στον αριστερό χώρο και ειδικότερα στο ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που στην αρχή είχε δηλώσει ότι θα ψηφίσει τα μη Κρατικά Πανεπιστήμια, στο τέλος άλλαξε κατεύθυνση και καταψήφισε το νομοσχέδιο, αποδεικνύοντας πόσο ανακόλουθος είναι .

 

} Ο Υπουργός Υγείας Άδωνης Γεωργιάδης καλείται να απαντήσει, γιατί οι Γιατροί του ΕΣΥ δεν μπορούν να ανοίξουν ιδιωτικά Ιατρεία, όπως διατηρούν εδώ  και πολλά χρόνια οι Καθηγητές των Δημόσιων Νοσοκομείων;

 

} Σήμερα θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, με την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

} Οι αρμόδιοι της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν σε κάλεσμα των πολιτών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο, η ανταπόκριση όμως δεν ικανοποίησε τα στελέχη του κόμματος.

} Πως όμως να μην είναι προβληματισμένοι οι φίλοι της παράταξης, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκος προχώρησε σε δεκάδες μεταγραφές από το ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας τους Νεοδημοκράτες;

 

} Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε και ο Κασελάκης και επισκέφθηκε τη Χαλκιδική, προκειμένου να πείσει τους πολίτες να στηρίξουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρωεκλογές.

} Γνωρίζει ο Στέφανος ότι αν το ποσοστό που θα  πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές δεν είναι το αναμενόμενο, μπορεί να εισπράξει την κόκκινη κάρτα από τους φίλους της παράταξης, και να μείνει με τον Τάιλερ και την φάρλι.

 

} Αφού η αυλή του Πρωθυπουργού ερεύνησε το θέμα σχετικά με το Ευρωψηφοδέλτιο διαπίστωσε ότι αυτός που περισσεύει είναι μόνο ο επιτυχημένος Θοδωρής Ζαγοράκης που έχει εκλεγεί δυο φορές.

} Αλήθεια, τι είναι εκείνο που οδήγησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στείλει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην αγκαλιά του Νίκου Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ;

 

} Πόσους παραπάνω σταυρούς θα φέρει ο Πασόκος Πύρρος Δήμας από τον Ζαγόρ, ώστε να τον αδειάσει η άφιλη παράταξη τόσο εύκολα;

} Η λανθασμένη πολιτική  που εφαρμόζει εδώ και πολλά χρόνια η συγκεκριμένη παράταξη, να δείχνει συμπάθεια σε αυτούς που ανήκουν σε διάφορα πολιτικά σχήματα, και να αγνοεί τους φίλους της συνεχίζεται.

} Πιθανόν η λογική τους είναι, να πάρουν κάποιους με μεταγραφή που ανήκουν σε άλλα κόμματα, και να αδιαφορούν για τα δικά τους παιδιά, γιατί πιστεύουν ότι αυτά δεν θα φύγουν από την παράταξη, είναι όχι μόνο λανθασμένη αλλά και επικίνδυνη.

Σχόλια