ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ : Κατάντια της πολιτικής, να είναι υποψήφιος Ευρωβολευτής ο...Πετρουλάκης!!

 


 

Το είδαμε και αυτό: Ο Πετρουλάκης να συμμετέχει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης  του Κυριάκου Βελόπουλου!! Εκεί κατάντησε η πολιτική σήμερα...

 

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστράτευσε τους πρωτοκλασάτους Υπουργούς της Κυβέρνησης, και τους ανέθεσε τον προεκλογικό αγώνα στη Βόρεια Ελλάδα, γιατί γνωρίζει ο Πρωθυπουργός ότι εκεί χωλαίνει σοβαρά η Νέα Δημοκρατία.

} Ο Πρωθυπουργός έκανε ότι μπορούσε για να απογοητεύσει τους πολίτες της Βόρειας Ελλάδας, και τώρα τρέχει να διορθώσει το κλίμα που κάθε άλλο παρά ευχάριστο είναι για την Νέα Δημοκρατία και τον ίδιο.

 

} Είχα χωρίσει και είχε νεύρα δήλωσε ο γνωστός πισωγλέντης Καπουτζίδης, με αποτέλεσμα να οδηγήσει από την Θεσσαλονίκη μέχρι το Ελσίνκι χωρίς να το καταλάβει.

} Εκείνο που δεν μας διευκρίνισε ο ηθοποιός και Συγγραφέας Καπουτζίδης είναι, αν χώρισε με κάποια μοντέλα ή με κάποιο μουστακαλή.

 

} Μετά το… θαύμα που εξομολογήθηκε ο Κασσελάκης στο μυστήριο της βάπτισής του, πήρε φόρα και όταν του δίνεται η ευκαιρία, τρέχει στις εκκλησίες και ανάβει κεριά.

} Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παίζει με τα μέσα ενημέρωσης σε καθημερινή βάση, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει αναπτύξει κάποιοι πειστικό πολιτικό λόγο.

 

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης δίνει σκληρή μάχη προκειμένου να κατακτήσει μια θέση που θα τον οδηγήσει στην  Ευρωβουλή.

} Ο κόσμος σέβεται την προσωπικότητα και τον εξαιρετικό χαρακτήρα  του Αρχηγού της Εθνικής Ομάδας που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2004, και θα τον αποδείξει με την στήριξή του.

 

} Ο Ξάδελφος του Κασσελάκη  και υποψήφιος  Ευρωβουλευτής δήλωσε, ότι θέλει τις ψήφους των  Σπαρτιατών στον ΣΥΡΙΖΑ.

} Έτσι δικαιολογείται και η απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να μην υπογράψει το υπόμνημα προς τον Άρειο Πάγο, που υπέγραψε  Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ.

 

} Δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Θεσσαλονίκης δείχνει, ότι μετά τη Νέα Δημοκρατία δεύτερο Κόμμα είναι η Ελληνική Λύση.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί να πείσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο για τις Ευρωεκλογές  της 9ης Ιουνίου, αλλά ο Απόστολος παραμένει αμετακίνητος στη θέση του.

} Κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις, γιατί η Κυβέρνηση έχει αγνοήσει τη Θεσσαλονίκη, και τώρα που διαπιστώνει το λάθος της, προσπαθεί να το θεραπεύσει με σπασμωδικές κινήσεις.

 

Σχόλια