Ο κίνδυνος να πάρει την κατηφόρα είναι μεγάλος...

 

 


 

} Στα δύο τελευταία παιγνίδια με Ντυναμό και Άρη, ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έμεινε από ενέργεια και πάθος, και πως δεν έχει τις δυνάμεις να φτάσει στο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

} Αν σε αυτές τις δύο σημαντικές αδυναμίες, προσθέσουμε και τις λανθασμένες επιλογές του Λουτσέσκου, που προσπαθεί να μας πείσει ότι κάποιοι μέτριοι παίκτες ξαφνικά έγιναν παικταράδες, τότε εύκολα ο καθένας καταλαβαίνει γιατί ο ΠΑΟΚ πήρε τον αγωνιστικό κατήφορο.

 

} Ακόμη, αυτή η απαράδεκτη κατάσταση με τους παίκτες να γυρίζουν τη μπάλα συνεχώς πίσω χωρίς να δέχονται κάποια πίεση, απλά γιατί νιώθουν ανασφαλείς, και ο Λουτσέσκου να παρακολουθεί αυτό το απαράδεκτο  φαινόμενο χωρίς να κάνει τίποτα να το διορθώσει, προφέρει καλές υπηρεσίες στην αντίπαλη ομάδα.

} Όπως στο παιγνίδι με την Ντυναμό στην Κροατία, έτσι και με τον Άρη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε δύο γκολ από λανθασμένες μεταβιβάσει των αμυντικών παικτών.

} Τα λάθη των αμυντικών έχουν γίνει καθεστώς στο ΠΑΟΚ, και ο Ρουμάνος σφυρίζει αδιάφορα χωρίς να αναλαμβάνει να διορθώσει τη νοοτροπία των παικτών.

 

} Στο παιγνίδι με τον Άρη χάθηκε το κέντρο, γιατί τόσο ο Μειτέ που δείχνει αφέλεια στο παιγνίδι του, όσο και ο ανεπαρκής Μάρκος Αντόνιο, δεν βοήθησαν ούτε στην ανάπτυξη του παιγνιδιού αλλά ούτε και στην άμυνα.

} Επίσης, με τη χρησιμοποίηση του Μούργκ και του Μάρκους Αντόνιο, η ομάδα χωλαίνει σοβαρά στο κέντρο και στην επίθεση , και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο παιγνίδι με τον Άρη.

 

 

} Τι ακριβώς ήθελε να διαπιστώσει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, και άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Κωνσταντέλια;

} Θεωρούσε κουρασμένο το νεαρό παίκτη, και τον κράτησε στο πάγκο για να τον χρησιμοποιήσει στο δεύτερο ημίχρονο αφού γίνει η ζημιά;

 

} Στο ΠΑΟΚ χρειάζεται γενική ανασύνταξη, χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα πριν είναι αργά και χαθούν όλοι οι στόχοι.

} Η προσπάθεια πρέπει να γίνει στο παιγνίδι της Πέμπτης, γιατί θεωρούμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση από την ομάδα της Κροατίας.

 

} Οι φίλαθλοι ανεξάρτητα από την όποια δικαιολογημένη πίκρα τους, πρέπει την Πέμπτη να γεμίσουν την Τούμπα και να στηρίξουν τον ΠΑΟΚ να πάρει την νίκη.

 

} Σχετικά με την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ τα περιθώρια έχουν στενέψει πολύ, και ο κίνδυνος να υπάρχουν αγωνιστικά και όχι μόνο παρατράγουδα είναι ορατός.

} Τέτοιους μέτριους παίκτες είχαμε να δούμε πολλά χρόνια να φοράνε την ιστορική φανέλα του ΠΑΟΚ, και αυτό ως γεγονός πρέπει να προβληματίσει σοβαρά τον Θανάση Χατζόπουλο.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε, κάποιος θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις γι αυτές τις λανθασμένες και άστοχες επιλογές παικτών.

 

} Μήπως θα έπρεπε ο Θανάσης Χατζόπουλος να πλαισιωθεί με κάποιους παράγοντες που γνωρίζουν το άθλημα να τον βοηθήσει στην εξεύρεση ικανών παικτών, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει ιδιαίτερα πολλά χρήματα;

} Θα ήταν μια έξυπνη κίνηση του Θανάση Χατζόπουλου, να ζητήσει τη βοήθεια αυτών των παραγόντων, και αν  αρνιόταν να την προσφέρουν τότε δικαιολογημένα να τους ξεφωνίσει.

} Τώρα έχει περιοριστεί με τη παρέα του που προσπαθεί, δεν φτάνει όμως μόνο η προσπάθεια χρειάζονται και οι απαραίτητες γνώσεις.

Σχόλια

  1. Πάλι γεύμα εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
    Πάλι σύσφιξη σχέσεων;
    Δεν ανοίγετε κανένα εστιατόριο να μην πηγαινοέρχεστε σε μακρινές αποστάσεις; Ξέρετε εσείς! Βάλτε πλάτη στον Λουτσέσκου για να μπορέσει να κάνει 5-6 φλόκους ακόμη!

    Τα Μυαλά Μας Πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου