Κεντζιόρα: «Τα πάντα είναι στο χέρι μας»

 



Αισιόδοξος πως τίποτε δεν έχει κριθεί, αναφορικά με την πρόκριση στους «8» του UEFA Europa Conference League, εμφανίστηκε ο Τόμας Κεντζιόρα. Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Πέμπτη 14/3, 19:45 - Τούμπα), ο Πολωνός αμυντικός ξεκαθάρισε πως τα πάντα θα εξαρτηθούν από την απόδοση των συμπαικτών του.

Με τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες, το 2-0 στο «Μάκσιμιρ» από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το 1-0 από τον Άρη στην Τούμπα, το αγωνιστικό τμήμα των «ασπρόμαυρων» συνέφαγε το μεσημέρι της Τρίτης (12/3). «Βγήκαμε όλοι μαζί, μιλήσαμε πολύ για να βελτιώσουμε το κλίμα. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στα αποδυτήρια. Απλώς θέλαμε να μιλήσουμε για όλη την κατάσταση. Δεν έχουμε προβλήματα, έπρεπε να μιλήσουμε μεταξύ μας. Αυτό το πράγμα είναι το υγιές» ανέφερε σχετικά ο πρώην αμυντικός της Ντιναμό Κιέβου, για να προσθέσει: «Πρέπει αυτά που συζητήσαμε να τα δείξουμε και στο παιχνίδι αύριο. Είναι όλα στα χέρια μας και θα πρέπει να το δείξουμε αυτό. Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι».

Μιλώντας για το παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης (7/3) στην πρωτεύουσα της Κροατίας, ο Κεντζιόρα τόνισε πως «... κάναμε λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ, χωρίς να κάνει ο αντίπαλος πολλές ευκαιρίες. Αύριο θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στην άμυνα και καλύτεροι και στην επίθεση», για να καταλήξει, μιλώντας για τον εαυτό του και το γεγονός πως έχει αγωνιστεί σε δέκα συνεχόμενα παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένης και της παράτασης με τα πέναλτι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό): «Νιώθω καλά, είμαι έτοιμος, είμαι επαγγελματίας. Μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να παίζεις κάθε 3-4 ημέρες. Για μένα, είναι ωραίο να παίζω συνέχεια».

Σχόλια