Χοντρό φάουλ Ραπτόπουλου...


 

 Η άποψή μας για τον Ραπτόπουλο είναι γνωστή. Εδώ και χρόνια. Επαναλαμβάνουμε ότι θεωρούμε τον Κωστή, τη μόνη φωνή της αλήθειας που έχει απομείνει σε αυτή την πόλη. Καλά που υπάρχει και ο Ραπ στο ραδιόφωνο και ακούμε ή μαθαίνουμε καμιά αλήθεια.  

Σήμερα όμως, ο Ραπτό ξέφυγε. Ή μάλλον, του ξέφυγε μια μαλακία. Ξεφώνισε τον Ζαΐρη. Τον αποκάλεσε "χέστη". Προφανώς, διότι το πρωί είχε προηγηθεί άλλο ξεφωνητό του Ζαΐρη προς τον Ραπτόπουλο, που του είπε ότι ξεφεύγει.

Αλήθεια είπε ο Ζαΐρης, ξεφεύγει πού και πού ο Ραπ. Και το ξέρει και ο ίδιος ότι ξεφεύγει. Όμως τον Ραπτόπουλο, τον αγαπάμε με το ελάττωμά του, αυτό. 

Ο Ζαΐρης όμως, μόνο χέστης δεν είναι. Ναι, τον συμπαθούμε τον Ζαΐρη στον Μπαλλαδόρο, γιατί είναι ένας από τους λίγους τίμιους ρεπόρτερ ΠΑΟΚ. Θεωρούμε λάθος του που μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ, ή που πανηγυρίζει στα γκολ λες και είναι οπαδός, όμως χέστης δεν είναι. 

Ο Ζαΐρης δεν είναι χέστης και δεν έχει προκαλέσει καμιά ομάδα, παρότι οπαδός του ΠΑΟΚ. Γι΄ αυτό και μπορεί και πηγαίνει σε όλα τα γήπεδα. Άλλο που στο Χαριλάου του την στήνουνε οι ρεπόρτερ Άρη που βάζουνε τους οπαδούς να του την πέσουνε. 

Για τον Ζαΐρη έχουμε να πούμε ότι είναι ο μόνος ρεπόρτερ ΠΑΟΚ που τόλμησε να βάλει χέρι στον κουτσαβάκη γιο του προέδρου τότε που αυτός έκανε τις μαγκιές του έξω από το Χαριλάου συνοδεία φουσκωτών και τραβούσε βιντεάκια...

Γι΄ αυτό και για άλλα, ο Ζαΐρης μόνο χέστης δεν είναι, λοιπόν.

Δεν είναι χέστης επίσης, διότι ο κουτσαβάκης γιος του προέδρου, τον ανέβασε φωτό σε ένα Μέσο κοιωνικής δικτύωσης, ως εχθρό του ΠΑΟΚ. Σαν να έλεγε δηλαδή, ορμήστε του και πλακώστε τον...

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι ο Ραπ θα καταλάβει το λάθος του και θα επανορθώσει για τον Ζαΐρη. 

Διότι ρε συ Ραπτόπουλε, αν ο Ζαΐρης είναι χέστης, τότε τι είναι η γλίτσα το κουμπαράκι σου και όλοι οι οι υπόλοιποι ρεπόρτερ ΠΑΟΚ εκεί μέσα; 



Σχόλια