Προσκολλώμενος ο Τοττός πήγε στο Σικάγο για να βγει φωτογραφίες...

 

                    



 

Μια χαρά ο Τοττός και η μεγαλομέτοχος "γλεντούν" τους Αρειανούς. Εμαθε ο Τοττός ότι θα πάει ο Γκάλης στο Σικάγο, όπου είναι ήδη ο Πρασσάς της Καλαμάτας και δεν έχασε την ευκαιρία να παίξει το επικοινωνιακό του χαρτί.

Ποιος νοιάζεται για τα γενέθλια της ομάδας; Αλλωστε ποτέ δεν ήταν Αρειανός ο Τοττός ούτε πρόκειται να γίνει. "Μαγαζάκι" του για μπίζνες το έχει και τίποτε περισσότερο. Και η αγωνία του και τα κομποσκοίνια δεν έχουν αφετηρία την αγάπη για την ομάδα, αλλά την παραμονή του στο μαγαζάκι.

Πήγε λοιπόν ο Τοττός στο Σικάγο για να χτίσει παραμύθι ότι είναι σημαίνον πρόσωπο και ότι τον κάλεσε η ομογένεια και ο Πρόξενος. Παραμύθια μάντολες. Προσκολλώμενος πήγε για να βγει φωτογραφίες ο Τοττός. Ξέρει ότι οι ΑΡΔ είναι πρόθυμοι να αναπαράξουν το παραμύθι του και στα social media να φάνε σανό και να τον αποθεώσουν και δεν έχασε την ευκαιρία.

Τη γνωριμία του με τον Καλαματιανό εκμεταλλεύεται μήπως και τρουπώσει στις εκδηλώσεις του Προξενείου.

Πάντα την προσκόλλησης ήταν ο Τοττός, Πρώτα με τον "μπακάλη" τον οποίο έριξε, μετά με τον άρχοντα του λιμανιού και τώρα με τον Καλαματιανό. Πρόλαβε όμως να ρίξει τον Τσιμπανάκο ο οποίος γνώρισε τον Τοττό στον Καλαματιανό.

Ετσι είναι ο Τοττός. Αφιλος και ρίχτης. Αυτό λέει η πιάτσα, τουλάχιστον.

Σχόλια