ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους τρανς και τον Κασσελάκη

 




Το ερώτημα που κυκλοφορεί στα χείλη των Πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι, αν ο Κασελάκης  ήρθε  για να βρεθεί με παράγοντες του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν ήρθε να στηρίξει τους ΛΟΑΚΤΙ που επίσης έκαναν την εμφάνισή τους στην Πόλη.

} Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στους τρανς, ενώ τον Κασσελάκη τον υποχρέωσαν να κλειστεί στο Ολύμπιον.

 

 } Διαφωνούμε κάθετα με τέτοιου είδους συμπεριφορές, δεν μπορούμε όμως και να μην αναφέρουμε ότι οι γκέι έχουν χάσει το μέτρο, (δεν λέμε την ντροπή γιατί αυτήν ποτέ δεν την είχαν), και να προκαλούν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο.

} Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε πρόοδο αυτούς που βάζουν κρίκους στη μύτη, που κρεμούν σκουλαρίκια στα αυτιά όπως και άλλα… αξεσουάρ για να δείξουν την διαφορετικότητά τους να προκαλούν την κοινή γνώμη.

 

} Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας παρά την δικαιολογημένοι πικρία τους,   ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  του Κυριάκου Μητσοτάκη, και έδωσαν βροντερό παρών στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης.

} Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να πείσει όσους περισσότερους μπορεί και να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές.

 

} Κάποιοι περίεργοι τύποι σχολιάζουν τη συμπεριφορά του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας λέγοντας, ότι δεν ήταν ζεστός στη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό.

} Αυτό είναι σοβαρό λάθος, γιατί ο Απόστολος Τζιτζικώστας συμπεριφέρεται άψογα σε όλες τις συναντήσεις του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, απλά διατηρεί την αξιοπρέπειά του και δεν τον ξεσκονίζει όπως κάνουν κάποιοι Βουλευτές της Πόλης.

 

} Από την υποδοχή που έτυχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι ικανοποιημένος, αν λάβουμε υπόψη πόσο έχει αγνοήσει η Κυβέρνηση την Πόλη και τους πολίτες.

} Από την Θεσσαλονίκη ο Πρωθυπουργός έχει αξιοποιήσει μόνο τον Δημήτρη Βαρτζόπουλο, και τον Σταύρο Καλαφάτη που είναι καλό… παιδί.

} Αντίθετα, όσοι Βουλευτές προέρχονται από την Κρήτη, έχουν αξιολογηθεί και έχουν πάρει χαρτοφυλάκια, έστω και αν έχουν αποδείξει ότι είναι ανεπαρκείς.

 

} Είναι να απορεί κανείς, με πόση ευκολία οι κουκουλοφόροι στην πλατεία Αριστοτέλους τραυμάτισαν τον Αστυνομικό, χωρίς να υπάρξει καμιά συνέπεια γι αυτούς.

} Βλέποντας τους κουκουλοφόρους θυμηθήκαμε πόσο σκληρά αντέδρασαν τα αριστερά κόμματα, όταν η ΝΔ εισηγήθηκε νόμο που να απαγορεύει την κουκούλα.

} Οι… προοδευτικοί του αριστερού χώρο τον είχαν βαφτίσει τρομονόμο, και έδωσαν μάχη για να μη περάσει στη Βουλή χρησιμοποιώντας γελοία επιχειρήματα,.

Σχόλια