Τα λάθη πληρώνονται. Τα χοντρά λάθη, ακόμα περισσότερο...


 

 

 

Ο ΠΑΟΚ σταθερός στις μέτριες εμφανίσεις και κυρίως στα λάθη του, συνέχισε και στο παιγνίδι με τον Άρη να του χαρίζει το γκολ και τη νίκη της ομάδας.

 

} Λάθη όμως δεν διέπραξαν μόνο οι παίκτες αλλά και ο Λουτσέσκου ο οποίος συνεχίσει τους πειραματισμούς, και κάνει ότι μπορεί να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ μακριά από την κορυφή της βαθμολογίας.

} Το γεγονός  να γυρίζουν την μπάλα χωρίς λόγο στον τερματοφύλακα η στους αμυντικούς, έχει γίνει αρνητικό καθεστώς στο ΠΑΟΚ.

 

} Το δυστύχημα είναι ότι ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος  να αγωνιστεί στην Τούμπα χωρίς κόσμο, γιατί στο παιγνίδι με τον Ολυμπιακό κάποιος ανόητος έταξε έναν πυρσό και κάποιος απίθανος Υπουργός εξάντλησε όλη την αυστηρότητά του στο Δικέφαλο του Βορρά.

 

} Όπως ήταν αναμενόμενο, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ  γνώρισε βαριά ήττα από τον Κολοσσό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τις πολλές αδυναμίες της.

} Σε μια ομάδα μπάσκετ σημαντικό και καθοριστικό ρόλο παίζουν δύο παίκτες, και αυτούς δεν κατάφερε να εντοπίσουν οι… ειδικοί στο ΠΑΟΚ.

} Υπάρχουν άλλες μικρομεσαίες ομάδες που απέκτησαν δύο παίκτες τον Δεκέμβρη και έγιναν πανίσχυρες, και δεν νομίζω πως χρειάζεται να αναφέρουμε ποιες είναι αυτές γιατί είναι γνωστές.

 

} Να μας συγχωρήσουν οι αρμόδιοι, αλλά ποτέ στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί μέτριοι παίκτες, που με τις εμφανίσεις τους προκαλούν τη δυσφορία των φιλάθλων.

} Άλλωστε όπως δήλωσε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, η ομάδα χρειάζεται παίκτες να ενισχύσουν την άμυνα, αλλά και παίκτες να μπορούν να σουτάρουν.

} Αυτή είναι μια τραγική διαπίστωση από τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, και θα πρέπει ο Θανάσης Χατζόπουλος να θεραπεύσει το πρόβλημα πριν ο ιστορικός σύλλογος διασυρθεί ακόμη περισσότερο.

 

} Το χειρότερο παιγνίδι ο ΠΑΟΚ το έκανε στην  Κροατία , και από δικά του σοβαρά λάθη κινδυνεύει να χάσει την πρόκριση.

} Αυτό το καθεστώς που επικρατεί στο ΠΑΟΚ, οι παίκτες τις περισσότερες φορές χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο να γυρίζουν την μπάλα πίσω, το πλήρωσε ακριβά και στην Κροατία.

 

} Η Ντυναμό δεν έδειξε ότι μπορεί να πάρει τη νίκη από τον ΠΑΟΚ και όπως αναφέρουμε και λίγο παραπάνω, αυτό δεν θα γίνονταν αν  οι παίκτες του Δικέφαλου δεν διέπρατταν τόσα πολλά και τόσα σοβαρά λάθη.

} Σε κανένα άλλο παιγνίδι ο ΠΑΟΚ δεν κατέβηκε τόσο χαλαρά όπως στην Κροατία, και σε κανένα άλλο παιγνίδι οι παίκτες δεν έδειξαν μια τέτοια απαράδεκτη επιπολαιότητα.

} Θεωρούμε, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση μαζί στην Τούμπα, γιατί όπως αναφέρουμε και παραπάνω η Ντυναμό δεν είναι η μεγάλη ομάδα που πρέπει να φοβούνται οι παίκτες.

 

} Στο μνημόσυνο του Στρατηγού Μάκη Μαυρομιχάλη η Μάκη Μανάβη που τελέσθηκε  στα Κοιμητήρια του Ευόσμου, ήταν όλοι εκεί.

} Ήταν πρώην παράγοντες, πρώην παίκτες και πολλοί οργανωμένοι φίλαθλοι φίλοι του Μάκη, που τους έμαθε με ποιο τρόπο να στηρίζουν την ομάδα τους.

 

Σχόλια