Ισόβιος πρόεδρος ο Θανάσης Κατσαρής...

 Θανάσης Κατσαρής Archives | inpaok.com

 

 

Για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση στο Α.Σ. ΠΑΟΚ, μοναδικός υποψήφιος θα είναι ο Θανάσης Κατσαρής που συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Δικέφαλο του Βορρά για 30!!! Περίπου χρόνια.

} Την παρουσία του Θανάση Κατσαρή στην ηγεσία του ΠΑΟΚ την επιζητεί και ο Ιβάν Σαββίδης και όχι άδικα, αφού όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζονται άψογα και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη.

 

} Ειδικότερα τώρα που η κατασκευή της Νέας Τούμπας βρίσκεται σε καλό δρόμο, η παρουσία του Θανάση Κατσαρή στην Προεδρία του Α.Σ. κρίνεται αυστηρά απαραίτητη.

} Όσο για κάποιες φωνές που είχαν ακουστεί σχετικά με τον Αντώνη Τσαλόπουλο, αυτό μπορεί να γίνει μόνο με τις ευλογίες του Θανάση Κατσαρή.

 

} Κανείς δεν αμφιβάλει ότι το παιγνίδι με την ΑΕΚ την ερχόμενη Κυριακή στην έδρα της είναι αρκετά δύσκολο, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο ΠΑΟΚ θα παραδοθεί χωρίς να δώσει σκληρή μάχη και χωρίς να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

} Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού με την ΑΕΚ , θα παίξει σημαντικό ρόλο για την περαιτέρω πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ΑΕΚ, τότε θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα για την αγωνιστική του πορεία.

 

} Είναι γνωστή η αδυναμία που υπάρχει στην ομάδα του ΠΑΟΚ τόσο στον επιθετικό τομέα και ειδικότερα στο κέντρο της επίθεσης, αλλά και στην αμυντική γραμμή μετά την μεταγραφή του Κουλιεράκη στη Γερμανία.

} Στην επίθεση αναμένεται η επιστροφή του Μπράντον, γιατί τόσο ο Τισουάλι όσο και ο Τσάλοφ δεν έχουν πείσει με τις εμφανίσεις τους.

} Το ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους είναι, ποιος είναι υπεύθυνος για τις συγκεκριμένες επιλογές των παικτών που κουβάλησε στον ΠΑΟΚ και δεν μπορούν να βοηθήσουν αγωνιστικά την ομάδα.

 

} Ο Πρόεδρος της ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει έδρα για το παιγνίδι με την ομάδα της Αγγλίας το ΟΑΚΑ, γιατί το Γ. Καραϊσκάκης φάνηκε μικρό στο παιγνίδι με την Ιρλανδία.

} Κάποιοι που εκφράζουν τα συμφέροντα του Ολυμπιακού διαφώνησαν  και επέμειναν το παιγνίδι να γίνει στο Γ. Καραϊσκάκης, ο Μάκης Γκαγκάτσης όμως  βάζει πρώτα  το συμφέρον της ΕΠΟ και μετά των ομάδων.

 

 

} Η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ έχει  μικρότερο μπάτζετ από την περσινή, αγωνιστικά όμως είναι πολύ καλύτερη, γιατί οι φετινές μεταγραφές ήταν περισσότερο εύστοχες.

} Ο Θανάσης Χατζόπουλος έχει δύο στόχους, πρώτον να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, και δεύτερον να περιορίσει το χρέος που κληρονόμησε από τις προηγούμενες διοικήσεις.

} Κοντά στη διοίκηση βρίσκεται ο Δημήτρης Πατρίδας που με την εμπειρία του είναι χρήσιμος για την στήριξη που προσφέρει.

 

} Το παιγνίδι με τον Παναθηναϊκό πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα εκτός από τη βοήθεια που θα προσέφεραν οι φίλαθλοι στην ομάδα, η ΚΑΕ έχασε και αρκετά έσοδα από τα εισιτήρια.

} Την οικονομική απώλεια καλείται να καλύψει πάλι ο Θανάσης Χατζόπουλος, όπως άλλωστε κάνει και όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ηγεσία της ΚΑΕ.

Σχόλια