Ο Αγγελούδης, ο κουμπάρος και ο συνδικαλιστής των δημοτικών φερεφώνων…

 

Το πρόγραμμα της δημοτικής τηλεόρασης τη Μεγάλη Εβδομάδα | Δημοτική  Εταιρεία Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας

 

 

Τον δρόμο της... αφάνειας συνεχίζει να βαδίζει το FM100, το Δημοτικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το ίδιο μπορεί ναι ισχύει και για την TV100, αλλά δεν υπάρχουν μετρήσεις, καθώς δεν τολμούν να μπούνε σ' αυτές γιατί θα πέσει μαύρο κλάμα..

 

Πάντως η εικόνα που βγάζει το κανάλι, σε μία εποχή που και το τελευταίο Περιφερειακό  έχει σύγχρονη εικόνα εκπομπών, η TV 100 "παράγει" έναν διαχρονικό επαρχιωτισμό. Στην ουσία δεν εξυπηρετούν τίποτε, παρά μόνο τα μικροπολιτικά συμφέροντα και το παραγοντιλίκι των δημοσιογράφων, ραδιόφωνο και τηλεόραση..

 

Ο Αγγελούδης πρέπει να δει σοβαρά το θέμα, διαφορετικά να τα κλείσει γιατί τα πληρώνουν οι δημότες οι οποίοι θέλουν περισσότερα χρήματα για θέματα καθημερινότητας και κοινωνικής πολιτικής και όχι για να σιτίζονται κάποιοι οι οποίοι εκτός του "μαγαζιού" θα πουλούσαν κουλούρια.

 

Ο Αγγελούδης πίστεψε ότι με τον κουμπάρο του και μεγαλοπαράγοντα, που διοευθύνει μία εφημερίδα με ιστορικό τίτλο, αλλά πουλάει λιγότερα από 500 φύλλα καθημερινά, θα σώσει την κατάσταση.

 

Π@π@ρι@ μάντολες. Στο 1,2%, τελευταίο και καταϊδρωμένο, είναι το FM100% στις μετρήσεις από τον Ιούλιο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2024, το μαγαζί που διευθύνεται από τον συνδικαλιστή που θέλει να γίνει πρόεδρος...

 

Μάπα λοιπόν το καρπούζι. 

 

 

 

 

Σχόλια

  1. Λουκέτα άμεσα στη δημοτική τηλεόραση /Κοντα στα 5 εκ ετησίως το άνοιγμα ,αν θυμάμαι καλά
    Δεν έχει λόγο ύπαρξης με 0.5% θέαση


    peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου