ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Χαστούκι ξεγυρισμένο στον αχάριστο Δούκα που στράφηκε εναντίον του ευεργέτη του...

 Δούκας για ντιμπέιτ: Ο Ανδρουλάκης δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο  ΠΑΣΟΚ


 

Ο καλαμοκαβαλημένος Δούκας που δεν τον έφτανε ο Δήμος της Αθήνας τον οποίο κατέκτησε με την στήριξη του Νίκου Ανδρουλάκη, διεκδίκησε την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ευεργέτη του.

} Η απάντηση που πήρε όμως από τα μέλη του ΠΑΣΟΚ ήταν πολύ αυστηρή, και τον έστειλαν στη δεύτερη θέση με 20%!!! Διαφορά από τον πρώτο Νίκο Ανδρουλάκη.

 

} Σε όλες τις Περιφέρειας ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέκτησε την πρώτη θέση, γιατί σε κάθε Πόλη είχε και σοβαρούς εκπροσώπους που τον στήριζαν.

} Στη Θεσσαλονίκη ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε την απόλυτη στήριξη του Βαγγέλη Βενιζέλου, με αποτέλεσμα η διαφορά με τον Δούκα να είναι αρκετά μεγάλη.

} Μεγάλη ήταν και η στήριξη που προσέφερε ο πρώην Ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης στον φίλο του Νίκο Ανδρουλάκη.

 

} Τι και αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλέγεται για 3η συνεχόμενη θητεία Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και μάλιστα με ποσοστό  πάνω από το 70%

} Κάποιος Περιφερειακός Σύμβουλος της μείζονος Αντιπολίτευσης  έχει διαφορετική άποψη από αυτή που εκφράζουν με την ψήφο τους οι πολίτες.

 

} Και να θέλουμε να πάρουμε στα σοβαρά τον Περιφερειακό Σύμβουλο δεν μπορούμε, αφενός γιατί βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, και αφετέρου γιατί τον προδίδει το επώνυμό του.

} Ο Περιφερειακός Σύμβουλος λέγεται Γιώργος Τρελλόπουλος, και αυτό και μόνο είναι αρκετό για να τον αγνοήσει κάποιος που διαθέτει κοινό νου.

 

} Φίλε μου δεν πρέπει να ανησυχείς και δεν πρέπει να δίνεις σημασία στα όσα διαλαλούν κάποια σαπιομεγάφωνα από καθαρή σκοπιμότητα .

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας θέλει να επιλέξει και να αφήσει στη θέση του τον αντικαταστάτη εκείνων που να θέλει αλλά και να μπορεί να ανταποκριθεί στις σοβαρές απαιτήσεις της Περιφέρειας.

} Η Νανά Αηδονά συγκεντρώνει την εμπειρία αλλά και τα προσόντα εκείνα, που την επιτρέπουν να συνεχίσει την καλή λειτουργία και την καλή πορεία της μεγάλης Περιφέρειας.

 

} Είναι γεγονός και αυτό κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει, ότι η σημερινή Δημοτική αρχή του Δήμου Καλαμαριάς, κληρονόμησε πολλά και σοβαρά προβλήματα από την προηγούμενη, και τώρα καλείται να τα θεραπεύσει.

} Ένα τέτοιο πρόβλημα είναι και αυτό που επανειλημμένα εμείς έχουμε αναφέρει, και πρόκειται για τα νερά που λιμνάζουν στην προέκταση της Πόντου στη περιοχή της Νέας Κρήνης.

 

} Το πρόβλημα αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσει άμεσα η Δήμαρχος Καλαμαριάς, γιατί εν όψει του χειμώνα, υπάρχει κίνδυνος τα νερά που παρκάρουν στην προέκταση της Πόντου, να πλημμυρίσουν την οικοδομή που βρίσκεται στην Πόντου και στην οδό Καφαντάρη.

} Κάποια προσπάθεια που έγινε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, γιατί η υποδομή ήταν τέτοια ώστε με τη διέλευση του πρώτου φορτηγού, η κατάσταση να γίνει τραγική.

Σχόλια