Πόσο "λίγο χρόνο ακόμη" θα χρειαστεί ο Τσάλοφ μέχρι να βρει ρυθμό;

 

 Ανακοίνωσε τον Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ - to10.gr

 

Ζίβκοβιτς, Μπάμπα, Μπράντον και Όττο επιστρέφουν στην ενεργό δράση και εκτός κάποιου συγκλονιστικού θα αξιοποιηθούν από τον Λοτσέσκου στο παιγνίδι με την ΑΕΚ.

}Για το συγκεκριμένο ντέρμπι, η ΚΕΔ επέλεξε και όρισε διαιτητή τον Σλοβένο Ράντε Ομπρένοβιτς, που δεν ανήκει στην ελίτ κατηγορία.

} Σλοβένος είναι και ο υπεύθυνος του VAR και λέγεται Άλεν Μπόροσακ, ενώ τέταρτο διαιτητή όρισε η ΚΕΔ τον παντελώς άγνωστο Φώτη Πολυχρόνη.

 

} Θυμάστε εκείνο τον Αρκούδη που ήταν μέλος της ΕΕΑ, και που μαζί με την Μαρούφα προσπάθησαν να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ σε τιμωρία για την πολυϊδιοκτησία, και η υπόθεση επέστρεψε πανηγυρικά από το CAS;

} Αυτόν τον Αρκούδη τον διώκει η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας για απόπειρα δωροδοκίας και όχι μόνο.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ συνεχίζει τις καλές της εμφανίσεις και συνεχίζει να κατακτά νίκες εντός και εκτός Ελλάδας.

} Το παιγνίδι με την Πόρτο στο Παλατάκι κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει τη νίκη με 89-70.

 

} Η ομάδα της Πορτογαλίας έδειξε τη δυναμική της μόνο στο 3ο δεκάλεπτο, όπου έφτασε να πάρει ακόμη και προβάδισμα στο σκορ με 60-61.

} Στο 40 δεκάλεπτο όμως ο ΠΑΟΚ επανήλθε και στη πρώτη φάση πήρε προβάδισμα με 77-66 για να οριστικοποιήσει τη νίκη με 89-70.

 

} Πάνω από 4.000 φίλαθλοι έδωσαν το παρών στο παλατάκι και στήριξαν την ομάδα τους με μοναδικό τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν και μπορούν.

 

} Θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη ο Τσάλοφ μέχρι να βρει τον αγωνιστικό του δρόμο, επιμένουν τα Ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

} Εκείνο που δεν μας λένε οι Ρώσοι δημοσιογράφοι είναι, αν αυτός ο χρόνος περιορίζεται σε μέρες, Εβδομάδες η Μήνες.

} Γιατί αν πρόκειται ο Τσάλοφ να βρει το δρόμο του σε μήνες, αυτό θα είναι δώρο άδωρον γιατί θα έχει υποστεί την αγωνιστική βλάβη η ομάδα.

 

} Οι γνωστοί συνταξιούχοι δεν χάνουν την ευκαιρία να επιτεθούν κατά του Θανάση Κατσαρή, και η Γενική Συνέλευση είναι μια τέτοια ευκαιρία.

} Σχολιάζουν τον Θανάση Κατσαρή λέγοντας ότι έχει γεράσει στον ΠΑΟΚ, δεν προτείνουν όμως κάποιον που να διαθέτει την ίδια ποιότητα και την ίδια αξιοπιστία με τον σημερινό Πρόεδρο, που να θέλει να εμπλακεί με τα διοικητικά του Συλλόγου.

 

} Αγαπητέ μου κάνεις σοβαρό λάθος, εκτός και αν μας μπερδεύεις με κάποιους ραδιοφωνατζήδες που ενώ δεν σκαμπάζουν από μπάλα έχουν άποψη για το ποδόσφαιρο.

} Το έχουμε επανειλημμένα τονίσει, ότι το μεγάλο μπάτζετ σε  μια ομάδα παίζει σημαντικό ρόλο, σε συνδυασμό και με τη σωστή αξιολόγηση των παικτών .

 

} Έχουμε πολλά παραδείγματα για να δικαιολογήσουμε τη θέση μας, αλλά θα αναφερθούμε μόνο στην ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

} Πέρσι ο προϋπολογισμός της ομάδας ήταν μεγαλύτερος από τον φετινό, η φετινή ομάδα όμως φέτος είναι καλύτερη από την περσινή, γιατί απλά έγιναν καλύτερες επιλογές.

 

Σχόλια