Πού ήταν ο Μεγιστάνας στις ΑΜΚ;

 Ο ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ

 

 

Μεγάλε ούτε εγώ θεοποιώ τον Σαββίδη, ούτε βέβαια πιστεύω σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Αλλά αυτό το τεράστιο μέγεθος που λες, τόσα χρόνια πού βρισκόταν; Και όταν είχε ΑΜΚ πόσο βαθιά χώθηκε για να αποκτήσει ποσοστό και δύναμη μέσα στην ΠΑΕ;


Δεν περιμένεις φυσικά από τον Σαββίδη και κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ να στρώνει χαλί μετά βαϊων και κλάδων στον επόμενο, που θέλει να αναλάβει στρωμένο μαγαζί γωνία...

Πανελλήνιος

Σχόλια

  1. Επειδή ορισμένοι γράφετε γιατί δεν βάζει ο Μυστακίδης χρήματα στον ΠΑΟΚ, για πείτε μου ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε χρήματα σε ΑΜΚ για να έχει το 2 ή 3% και να κάνει τον μάγκα ο Ιβάν, με τα ξένα χρήματα; Προφάνως εκεί στο Ροστόφ ψάχνουν για κορόιδα. Άλλωστε αφού έχει χρήματα, 50εκ. θέλει να δώσει για το λιμάνι του Βόλου ο «δισεκατομμυριούχος» ας δώσει, όχι από αυτά του Κουλιεράκη, κάτι και για την ασπίδα του.
    Όσο για τον αν θα πρέπει να στρώσει το χαλί στο επόμενο, ένα θα πω. Όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι έμμισθοι του Σαββίδη, δημοσιογράφοι, επαγγελματίες συνδεσμίτες-φίλαθλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι, μας έχετε ζαλίσει το πόσο ΠΑΟΚτσής είναι ο Ρώσος, που μέχρι πριν 12 χρόνια δεν ήξερε κατά που πέφτει η Τούμπα. Αν λοιπόν είναι τόσο ΠΑΟΚτσής, αν την αγαπάει πραγματικά και αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πάει την ομάδα παραπάνω, πρέπει να την δώσει. Όχι οπουδήποτε, αλλά στον 2ο πλουσιότερο Έλληνα παγκοσμίως.
    Τίποτα απ’ αυτά όμως δεν συμβαίνει. Ούτε ΠΑΟΚ είναι ο Ρώσος, ούτε αγάπη έχει για την ομάδα, ούτε θα την δώσει σε κάποιον καλύτερο.
    Μόνο την πάρτη του κοιτάει και την προστασία του, τίποτα άλλο.


    Manavoskylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μυστακίδης δεν χρειάζεται να βάλει χρήματα σε ΑΜΚ αλλά να πάει να πεί στον Ιβάν ,πόσα θέλεις για να αγοράσω την ΠΑΕ .Να καθίσουν να βρούν την χρυσή τομή και ο Μυστακίδης να πάρει την ΠΑΕ και να την διαχειριστεί όπως θέλει .
      Αλλά επειδή πουλάτε εξυπνάδες ,για σκέψου πόσα ακίνητα θα κοστίσει στον Μυστακίδη η ΠΑΕ .
      Και το κυριότερο τι έχει να κερδίσει ο Μυστακίδης αγοράζοντας την ΠΑΕ ;
      Οταν απαντήσετε σ αυτό το καίριο ερώτημα ,θα βρείτε και την απάντηση γιατί ο Μυστακίδης δεν βάζει χρήμα .

      Αλλά όταν δεν έχεις σχέση με την αγορά ,αλλά μόνο με την δωρεάν κερκίδα και τα δωρεάν ταξίδια ,πώς να τα σκεφτείς


      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου