Κουλιανός, μακράν ο μεγαλύτερος μάγκας του Μετρόπολις

 Νίκος Κουλιανός σε έκσταση στο γκολ πρόκρισης του ΠΑΟΚ! Η αντίδραση  Ραπτόπουλου (video)

 

Μπαλαδόρε μπορεί να μην τον γουστάρεις τον Κουλιανό αλλά....

Είναι μακράν ο μεγαλύτερος μάγκας του Μετρόπολις. Με το νέο πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, ο Κουλιανός πάει καβάλα στο άλογο, 3 ώρες με Ραπτόπουλο στην πιο εμπορική ζώνη του σταθμού, και αφήνει και πίσω το απόγευμα που ήταν...βαρίδιο.

Κανείς άλλος στα χρονικά του Μετρόπολις δεν έδωσε τόση μάχη για την δουλειά του, και αυτό ωφείλεις να του το αναγνωρίσεις...

Από την άλλη, το μεγάλο μανίκι θα το τραβήξει ο Ραπτόπουλος, με 5 ώρες εκπομπή την ημέρα, και με μετακύλιση του μεσημεριανού στο 3 με 5, σε ζώνη δηλαδή που ξεκινάει η μεγάλη κάθοδος στις ακροαματικότητες.

Μεγάλος μάγκας ο Κουλιανός λοιπόν, και του βγάζουμε το καπέλο. Του έχεις σούρει τόσα (αδίκως κατ' εμέ), αλλά τελικά την τιμάει την φανέλα!

Σχόλια

  1. Είναι γνωστόν ότι οι φελλοί επιπλέουν .Κάποια στιγμή θα τελειώσει η φαρσοκωμωδία και μείνει στον άσσο


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένας Ραπ κρατάει όλο το πρόγραμμα...5 ώρες τη μέρα, δλδ τι άλλο να τον βάλουν να κάνει...αλλά ο κοντός ξέρει τι κάνει. Αγκυστρωθηκε στο Ραπ, έβαλε και το Betshow στον όμιλο, του φόρτωσαν και τον αρχικουβα Βραζιλιάνο να γράφει εκεί ( μεγαλύτερο δημόσιο υπάλληλο σε ιδιωτικό τομεα δεν έχω δει) και έχει λόγο το τάπερ με πόδια... κατάλαβες Μπάλα? Κατάλαβα να λες....

    Ο Ελβετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου