ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:Η πρόβλεψη και η μη πρόβλεψή μας για Κασσελάκη...

 Ο διαγραμμένος Πολάκης πιέζει τον Κασσελάκη


Από εδώ, είχαμε έγκαιρα προβλέψει-γνωματεύσει ότι ο Κασελάκης θα διαλύσει τον ΣΥΡΙΖΑ, και ο Στέφανος φρόντισε να μας δικαιώσει πιο γρήγορα από ότι φανταζόμασταν.

} Τη θέση μας αυτή την στηρίζαμε στο γεγονός, ότι το βαρύ κουσούρι που κουβαλάει ο Κασσελάκης, δεν του επιτρέπει να έχει μια φυσιολογική πολιτική πορεία.

} Εκείνο που δεν είχαμε προβλέψει ήταν, ότι αυτός που θα ζητήσει πρώτος την παραίτηση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν ο κολλητός του Παύλος Πολάκης.

 

} Η περίεργη συμπεριφορά του Κασσελάκη και η ανεπάρκεια των άλλων πολιτικών Αρχηγών της Αντιπολίτευσης, επιτρέπουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη να ονειρεύεται και μια Τρίτη Κυβερνητική θητεία.

} Άλλωστε, το έχουμε επίσης αρκετές φορές τονίσει, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει από τα δικά του λάθη και όχι από την κριτική της Αντιπολίτευσης.

 

} Χωρίς καμιά απολύτως αμφιβολία, ο Γιώργος Ορφανός υπήρξε ο καλύτερος και ο πλέον επιτυχημένος Υφυπουργός Αθλητισμού που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα, και είχε μια εξαιρετική παρουσία ως Υπουργός Μακεδονίας Θράκης.

} Παρά το γεγονός ότι το Κράτος της Αθήνας περιόρισε στο ελάχιστο τις αρμοδιότητες του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης, ο Γιώργος Ορφανός είχε καταφέρει  να αναπτύξει διάφορες δραστηριότητες που βοήθησαν στην ανάπτυξη της ξεχασμένης Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας γενικότερα.

} Και όμως, αυτόν τον σοβαρό και επιτυχημένο πολιτικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον αγνόησε, χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει αυτή την λανθασμένη απόφασή του.

 

} Πιστεύουμε, ότι ο Γιώργος Ορφανός παρά τη δικαιολογημένη πικρία του, δεν θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια και θα συνεχίσει την πολιτική του πορεία, γιατί ω χώρα μας και οι πολίτες χρειάζονται τέτοιους πολιτικούς.

 

} Κάποιοι για τους λόγους που μόνο αυτοί γνωρίζουν, προσπαθούν να πληγώσουν την εικόνα του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας άσχετα και γελοία επιχειρήματα.

} Ενημερώνουμε όλους αυτούς τους ντελάληδες που ευτυχώς είναι ελάχιστοι, ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν συμμετείχε για την έκδοση αδειών για το Λούνα Πάρκ της Χαλκιδικής, ούτε φυσικά στις αποφάσεις της αρμόδιας Δημοτικής Αρχής.

} Αν όλοι αυτοί οι αρουραίοι θέλουν να ασκήσουν κριτική στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, θα πρέπει να βρουν  άλλα πιο πειστικά επιχειρήματα, και σε διαφορετική περίπτωση να βγάλουν τον σκασμό.

 

} Συνάντηση με φίλους του Θοδωρής Ζαγοράκης, και συζήτησαν ποιο θα είναι το επόμενο πολιτικό βήμα του πρώην Ευρωβουλευτή.

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας αναφερθήκαμε,  κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν ότι ο Αρχηγός της Εθνικής ομάδας Θοδωρής Ζαγοράκης, θα κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια.

 

} Το δικό μας ερώτημα είναι ποιον πολιτικό δρόμο θα ακολουθήσει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, γιατί ο Πανίκας δεν πρόκειται να παρατήσει την πολιτική.

 

} Ορισμένοι ενοχλούνται από τη θέση μας, σχετικά με τον τρόπο που προβάλλουμε την υποψηφιότητα της Αηδονά για να αντικαταστήσει τον Απόστολο στην ηγεσία της Περιφέρειας.

} Ενημερώνουμε όλους αυτούς, ότι η Νανά Αηδονά έχει κάνει πολλά χιλιόμετρα στην Περιφέρεια δίπλα στον Περιφερειάρχη, και μόνο τυχαίο δεν είναι η επιλογή του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σχόλια