Κέρδος μόνο οι βαθμοί για τον μετριο-φλύαρο ΠΑΟΚ

 

 ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 2-0: ΠΑΟΚ στο 2ο ημίχρονο και 2Χ2 - Ποδόσφαιρο -  Stoiximan Super League - Π.Α.Ο.Κ. - Παναιτωλικός | sport-fm.gr: bwinΣΠΟΡ FM  94.6

 

Το χθεσινό παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, δεν ήταν τόσο εύκολο όσο ορισμένοι πίστευαν, και στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αγρινίου δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

} Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο ήταν φλύαρος, είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο ποσοστό, δεν δημιούργησε όμως κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει.

 

} Ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε μια διαφορετική ομάδα, αλλά δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου.

} Ο Ρουμάνος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Τσάλοφ στην αρχική ενδεκάδα, με τον Ρώσο να προσπαθεί αλλά να μη μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

} Αυτό που δεν έκανε ο Τσάλοφ το έκανε ο Τισουντάλι που μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, επιτυγχάνοντας το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

 

} Στο τελευταίο δεκάλεπτο περίπου ο ο Λουτσέσκου χρησιμοποίησε στη θέση του Κωνσταντέλια τον  Σορετίρε που έδειξε καλά στοιχεία.

 

} Την περασμένη Πέμπτη, οι φίλαθλοι ζητούσαν το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ να το εκτελέσει  ο Κουλιεράκης αλλά ο Λουτσέσκου επέλεξε το Τσάλοφ ο οποίος το έχασε.

} Θα πρέπει ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, τόσο τον Ρώσο όσο και τους άλλους παίκτες να δώσει εντολή στον Σβάμπ να τους εκπαιδεύσει σχετικά με την  εκτέλεση των πέναλτι.

 

} Στο παιγνίδι με την Ιρλανδική ομάδα, ο Κωνσταντέλιας  τα έκανε όλα, οργάνωσε, δημιούργησε ευκαιρίες στους επιθετικούς, και πέτυχε ένα θαυμάσιο από κάθε άποψη γκολ.

} Αν συνεχίσει αυτές τις εμφανίσεις ο Κωνσταντέλιας, πολύ γρήγορα θα ακολουθήσει το δρόμο που επέλεξε ο Κουλιεράκης.

 

} Θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμόδιους της διαιτησίας, αν δεν ενοχλούνται που η UEFA  χρησιμοποιεί στα Ευρωπαϊκά παιγνίδια διαιτητές ακόμη και από την  Αλβανία και όχι από την Ελλάδα;

 

} Κάποιοι αφελείς εκφράζουν την απορία, αν η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι καλύτερη από την περσινή και θα έχει καλύτερη αγωνιστική πορεία.

} Τόσο πέρσι όσο και φέτος, κανείς από τη διοίκηση της ΚΑΕ δεν υποσχέθηκε, ότι θα δημιουργήσει μια ισχυρή μπασκετική ομάδα, ικανή να διεκδικήσει διακρίσεις.

} Αυτό που επαναλαμβάνει συνεχώς ο Πρόεδρος είναι, ότι βασικός του στόχος να εξυγιάνει οικονομικά την ΚΑΕ, από τα χρέη που κάποιοι άλλοι έχουν δημιουργήσει.

 

} Σχετικά με κάποιους που ασκούν κριτική στον Θανάση Κατσαρή, ότι πρέπει να απομακρύνει τη σημερινή διοίκηση και να παραδώσει την ΚΑΕ σε κάποιον που θα έχει μεγάλο πορτοφόλι, αυτό δείχνει πόσο μακριά βρίσκονται όλοι αυτή από την πραγματικότητα.

} Το πιο πιθανό είναι να ανησυχεί ο Πρόεδρος του Α.Σ. μήπως ο Θανάσης Χατζόπουλος αποφασίσει να τα βροντήξει, και τότε θα ψάχνει να βρει τον επόμενο που ηγέτη της ΚΑΕ, που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι.

 

} Σε ότι αφορά για το μέλλον του Θανάση Κατσαρή στο ΠΑΟΚ, αυτό πρέπει να απασχολεί του φιλάθλους, γιατί αν ο Πρόεδρος του Α.Σ. αποφασίσει να φύγει, αυτό θα είναι το μεγαλύτερο χτύπημα που θα δεχθεί ο Σύλλογος, και το γιατί το έχουμε εξηγήσει αρκετές φορές.

 

} Αγαπητέ, μπορεί ο Μάκης Γκαγκάτσης να είναι μικρός στην ηλικία, διαθέτει όμως τεράστια διοικητική πείρα που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ, και θεωρούμε δεδομένη την επιτυχημένη πορεία του στην Προεδρία της ΕΠΟ.

} Ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΠΟ έχει τα προσόντα αλλά και τη θέληση να βάλει τάξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και θα τα καταφέρει έστω και αν κάποιοι δεν το επιθυμούν.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης είναι σκληρός όταν πρόκειται να πάρει αποφάσεις, και το γεγονός ότι τον εμπιστεύεται όλα αυτά τα χρόνια ο Ιβάν Σαββίδης, μόνο τυχαίο δεν είναι.

 

Σχόλια