Καταιγίδα ο ΠΑΟΚ, σάρωσε την Ιρλανδική...μπυραρία!!

 Καθάρισε την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ, 4-0 την Σάμροκ Ρόβερς  στην Τούμπα | Agrinio2Day | Ειδήσεις και νέα από το Αγρίνιο την  Αιτωλοακαρνανία την Ελλάδα και από όλο τον κόσμο

 

Ο ΠΑΟΚ καθάρισε από το πρώτο παιγνίδι την πρόκριση απέναντι στην Ιρλανδική ομάδα Σάμροκ Ρόβερς, και έχοντας την ψυχολογία θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα.

} Η Ιρλανδική ομάδα πέρα από κάποια αγωνιστικότητα, δεν έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο και η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ έγινε ακόμη πιο εύκολη καθώς η Σάμροκ όλο το δεύτερο σχεδόν ημίχρονο έπαιζε με δέκα παίκτες.

 

} Το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο, οι πάνω από 17.000 φίλαθλοι όμως που βρέθηκαν στην Τούμπα, χειροκρότησαν τη νίκη της ομάδας αλλά και την τελευταία αγωνιστική του Κουλιεράκη με την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Στην πολύχρονη ιστορία του,  ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο ευάλωτος αμυντικά όσο εμφανίζεται στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

} Σε δύο παιγνίδι, ένα για την Ευρώπη και ένα για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ δέχθηκε συνολικά έξι (6) γκολ, προκαλώντας δικαιολογημένη ανησυχία στους φιλάθλους.

} Η αμυντική γραμμή της ομάδας εμφανίζει σοβαρές αδυναμίες, και θα πρέπει ο Λουτσέσκου να τις θεραπεύσει όσο γρηγορότερα γίνεται, πριν ο ΠΑΟΚ εκτεθεί ακόμη περισσότερο.

 

} Η κατάσταση γίνεται ακόμη χειρότερη μετά την μεταγραφή του Κουλιεράκη, με αποτέλεσμα ο Λουτσέσκου να είναι υποχρεωμένος να κινηθεί γύρω από τους υπάρχοντες, δηλαδή Κεντζιόρα-Μιχαηλίδη και Νάσμπεργκ.

} Ακόμη, περίεργη θεωρούν οι φίλαθλοι την απόφαση του Ρουμάνου τεχνικού, να επιλέξει την απόκτηση του Τζόναθαν Γκόμεζ, που παίζει στο αριστερό αμυντικό άκρο, ενώ η ομάδα έχει ανάγκη από Κεντρικό αμυντικό.

} Το ερώτημα είναι, αν η ομάδα έχει ανάγκη από την απόκτηση του Γκόμεζ με την περμανάντ στο κεφάλι, η απλά προέκυψε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

 

} Σχετικά με τον Μειτέ, δική μας εκτίμηση είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να ασχοληθεί μαζί του, γιατί η συμπεριφορά του απέναντι στο Δικέφαλο του Βορρά ήταν απαίσια.

 

} Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, που μπορεί να γνώρισε την ήττα από τη Λαμία στο Αγρίνιο, έπαιξε όμως καλή μπάλα και έχασε ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευόταν θα μπορούσε να πάρει τη νίκη.

} Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν την ομάδα του Παναιτωλικού με σεβασμό, και να διεκδικήσουν τη νίκη από το πρώτο λεπτό.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που εκφράζουν την απορία του λέγοντας, αν η φετινή ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ, θα είναι καλύτερη από την περσινή.

} Η απάντηση θα δοθεί μέσα στο γήπεδο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα, δεν πρέπει όμως κάποιος να περιμένει … θαύματα, γιατί και το φετινό μπάτζετ της ομάδας είναι περιορισμένο.

 

} Ορισμένοι άρχισαν να διαλαλούν διάφορες ανοησίες, σχετικά με την πορεία του Μάκη Γκαγκάτση στην Προεδρία της ΕΠΟ.

} Όλους αυτούς που σκέφτονται αρνητικά, είμαστε σίγουροι ότι θα τους διαψεύσει ο νέος Πρόεδρος της ΕΠΟ, γιατί έχει τα προσόντα για να πετύχει στο στόχο του.

 

} Οι κάτοχοι ακριβών εισιτηρίων διαρκείας στο χώρο επισήμων, εκφράζουν τη δικαιολογημένη δυσαρέσκειά τους γιατί η Κοντσάρεβα δεν τους χορήγησε θέσεις πάρκιγκ.

Σχόλια

  1. Η ΤΣΟΥ ΛΟΥ Η ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ......ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.........ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΚΑΙ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΤΑ ΙΔΙΑ 4.310.000,ΝΙΚΗ 450 ΜΕ 400 ΙΣΟΠΑΛΙΑ 155 ΜΕ 130.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ 3 ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ, ΟΥΤΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ,ΣΤΟ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΣ.ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΑΣΗΜΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΣΤΙΣ 3 ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου