Γιατί ο Ρώσος έδιωξε από την Τούμπα Θεσσαλονικιό μεγιστάνα;;

 

 ΡΕΥΣΤΟΣ ΦΟΒΟΣ / BAUMAN ZYGMUNT

 

Γράφει ένας φίλος ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει κάνει τον κύκλο του, έχει πιάσει ταβάνι, ότι ήταν να προσφέρει το έχει προσφέρει και ότι εάν αγαπάει την ομάδα πρέπει να παραδώσει στον επόμενο.
Συμφωνώ 100% μαζί σου αλλά κάνεις ένα λάθος και θα σου εξηγήσω.


Όταν ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη του επιλογή; 


Όχι είναι η απάντηση, ενδιαφέρθηκε πρώτα για την Καλαμαριά, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ.


Αφού λοιπόν πήρε την ομάδα άρχισε να υλοποιεί το πραγματικό του σχέδιο, ακίνητα, λιμάνι, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κανάλια. Πολλά από τα παραπάνω μάλιστα, τα πήρε από το ίδιο το Κράτος. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή έπαιξε έναν διπλό ρόλο από την μία τον διευκόλυνε καθοριστικά για να αγοράσει όλα τα παραπάνω και δεύτερο και ίσως το σημαντικότερο πλέον, ότι τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα προστασίας.


Άρα έχουμε βάσιμες αμφιβολίες κατά πόσο είναι αγνή και αληθινή η αγάπη του για τον Σύλλογο και επίσης είμαστε βέβαιοι ότι ο Ρώσος ολιγάρχης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ασπίδα του.


Οπότε οι πιθανότητες να δώσει την ομάδα σε κάποιον καλύτερο και μεγαλύτερο απ’ αυτόν, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει και είναι μάλιστα γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσής, είναι ανύπαρκτες. 

Ακόμα περισσότερο τώρα που μαθαίνω και ίσως κανένας δεν γνωρίζει, ότι τον συγκεκριμένο μεγιστάνα κατόρθωσε ο Ιβάν με την στάση του και την συμπεριφόρα του να τον διώξει από την Τούμπα, φοβούμενος προφανώς την άνιση σύγκριση.

Manavoskylo

Σχόλια

  1. Υπογράφει το γαυρόσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε ούτε εγώ θεοποιώ τον Σαββίδη, ούτε βέβαια πιστεύω σε έναν κόσμο αγγελικά πλασμένο. Αλλά αυτό το τεράστιο μέγεθος που λες, τόσα χρόνια πού βρισκόταν; Και όταν είχε ΑΜΚ πόσο βαθιά χώθηκε για να αποκτήσει ποσοστό και δύναμη μέσα στην ΠΑΕ;
    Δεν περιμένεις φυσικά από τον Σαββίδη και κάθε ιδιοκτήτη ΠΑΕ να στρώνει χαλί μετά βαϊων και κλάδων στον επόμενο, που θέλει να αναλάβει στρωμένο μαγαζί γωνία...

    Πανελλήνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για πές μας μεγάλε ,ο γνήσιος παοκτσης που είναι και πλούσιος τι έχει να κερδίσει αγοράζοντας την ΠΑΕ ; Ο Ιβάν κέρδισε αυτά που περιγράφεις το γέννημα -θρέμμα τι έχει να κερδίσει;
    Η μήπως το γέννημα -θρέμμα θα γίνει ευεργέτης ;
    Μάλλον ζεις σ αλλο κόσμο

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου