Μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση στο Δουβλίνο

 

 4-0 ο ΠΑΟΚ με την Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα

 

Ο ΠΑΟΚ μόνο με θαύμα μπορεί να χάσει την πρόκριση στο Δουβλίνο απέναντι στην  Σάμροκ Ροβερς, θα πρέπει όμως να προσέξουν οι παίκτες να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

} Ο Λουτσέσκου προβληματίζεται αν θα πρέπει στο σημερινό παιγνίδι του Δουβλίνου, κατεβάσει τους βασικούς παίκτες και διεκδικήσει τη νίκη, η να επιλέξει τους αναπληρωματικούς για να διαφυλάξει τους πρώτους εν όψει του παιχνιδιού στο Περιστέρι, την προσεχή Κυριακή.

}Είναι σίγουρο ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν επιθυμεί να γνωρίσει η ομάδα του έστω και μια μικρή ήττα, όπως όμως είναι σίγουρο ότι δεν θέλει να κινδυνέψουν παίκτες από κάποιο τραυματισμό.

 

} Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ παίζει στο Περιστέρι, και το παιγνίδι αυτό κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, γιατί ο Ατρόμητος έδειξε στα παιγνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, ότι είναι υπολογίσιμη αγωνιστική δύναμη.

 

} Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο, οι αρμόδιοι του ΠΑΟΚ εν κατάφεραν να σχεδιάσουν εμπρόθεσμα την ομάδα, και προσπαθούν να καλύψουν τα κενά αφού η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε εξέλιξη.

} Όσοι πιστεύουν ότι μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει κάποιον παίκτη μεγάλο βεληνεκούς κάνουν σοβαρό λάθος, γιατί ο προϋπολογισμός είναι περιορισμένος, και ο Ιβάν Σαββίδης δεν δείχνει πρόθυμος να βάλει το χέρι στην τσέπη.

 

 Στο παιγνίδι του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μπορεί να πήρε τη νίκη με σκορ 2-0, η εμφάνιση της ομάδας όμως ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους.

} Ο Παναιτωλικός  εμφανίστηκε καλά οργανωμένος  και αντιστάθηκε ένα ολόκληρο ημίχρονο, στο οποίο είχε τις ευκαιρίες ακόμη και να σκοράρει.

 

} Ο Λουτσέσκου προχώρησε σε κάποιες αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, και αυτές βοήθησαν σε ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό για την κατάκτηση της νίκης.

} Όλοι οι παίκτες ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορούμε όμως να μην αναφέρουμε την πολύ καλή εμφάνιση του Καμαρά και του Κωνσταντέλια.

 

} Όπως και σε προηγούμενο σχόλιό μας έχουμε αναφερθεί, από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, ο Τσάλοφ προσπάθησε χωρίς όμως να φτάσει σε κάποιο γκολ που είναι και ο στόχος του.

} Αυτό που δεν έκανε ο Τσάλοφ το πέτυχε ο Τισουντάλι, που χειροκροτήθηκε έντονα από τους φιλάθλους και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των συμπαικτών του.

 

} Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στην αμυντική γραμμή και ειδικότερα στο κέντρο της άμυνας, με τους Μιχαηλίδη και Κεντζιώρα να προσπαθούν να καλύψουν το κενό του Κουλιεράκη.

 

} Στο παιγνίδι με τον Παναιτωλικό, τόσο ο διαιτητής Βεργέτης ότι και ο υπεύθυνος του VAR Κουμπαράκης που είναι γνωστή η αντιπάθεια που τρέφει σε βάρος του ΠΑΟΚ, αγνόησαν ένα καθαρό πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου του Βορρά.

} Αυτή η καταφανέστατη αδικία σε βάρος του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη, και θα πρέπει τόσο ο διαιτητής όσο και ο Βαρίστας να πάρουν το μήνυμα που τους αξίζει.

 

Σχόλια

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΜΙΛΟΥΣ, ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΦΑΣ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ,ΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΚΡΟΥΤΖ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου