ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Έτσι και ο Πολάκης αποφασίσει να ασχοληθεί με το κουσούρι του Κασσελάκη!!

 

Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ γυμνοί στην παραλία (pic)

Το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι ο Κυριάκος  Μητσοτάκης παίζει χωρίς αντίπαλο, γιατί ο Κασσελάκης έχει περίεργες … επιθυμίες.

} Μετά τον Πολάκη, τώρα προέκυψε και ο Ευρωβουλευτής Παππάς ο οποίος έχει στοχοποιήσει τους Αστυνομικούς και όχι μόνο.

 

} Ο Κασελάκης ακολουθεί τη φιλοσοφία των προκατόχων του αριστερών, που δεν επιθυμούσαν την  ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας.

} Έπρεπε ο Μητσοτάκης να πάρει ένα μαχητικό αεροπλάνο λιγότερο και να πάρει αεροσκάφος  που θα βοηθούσε στο σβήσιμο των Πυρκαγιών.

} Αν σήμερα οι Τούρκοι κρατούν την απαραίτητη απόσταση από την Ελλάδα, αυτό οφείλεται στην ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων Στέφανε που έχεις μεσάνυχτα σχετικά με τη θωράκιση της Χώρας.

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Πρωθυπουργός εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε ένα μικρό ανασχηματισμό, γιατί έχει διαπιστώσει ότι κάποιοι Υπουργοί είναι ανεπαρκείς.

} Το ερώτημα είναι, μήπως αυτούς που θα επιλέξει για το νέο Κυβερνητικό σχήμα, θα είναι χειρότεροι από αυτούς που θέλει να απομακρύνει;

 

} Τέλος του έτους θα αναλάβει τα καθήκοντά του ο νέος Επίτροπος στις Βρυξέλλες Απόστολος Τζιτζικώστας, σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα σταματήσει να ενδιαφέρεται για την καλή λειτουργία της Περιφέρειας.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο Απόστολος έχει προτείνει την  Αηδονά, γιατί γνωρίζει ότι η έμπειρη Νανά μπορεί να σηκώσει το βάρος της ηγεσίας στη μεγάλη Περιφέρεια.

 

} Τον 21χρονο διαχειριστή του μηχανήματος και τον ιδιοκτήτη του Λούνα Πάρκ στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής, που έγιναν η αιτία να χάσει τη ζωή του ο 19χρονος Γιάννης, ο Εισαγγελέας τους άφησε ελεύθερος, προκαλώντας οργή στους γονείς του αλλά και στους νομοταγείς πολίτες.

} Δεν υπάρχει καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η ατιμωρησία από τη Δικαιοσύνη, αποτελεί τη βασική αιτία για την αύξηση των εγκλημάτων.

 

}Μπορεί να καθυστέρηση λίγο ο Πολάκης, αλλά τελικά αποφάσισε να αμφισβητήσει τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτό είναι μόνο η αρχή.

} Όταν ο Πολάκης αποφασίσει να ασχοληθεί και με το κουσούρι που κουβαλάει ο Κασσελάκης, τότε θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

 

} Είναι αρκετοί οι φίλοι του Θοδωρή Ζαγοράκη βρίσκονται συνεχώς κοντά του και συνεχίζουν να τον στηρίζουν.

} Ο Ζαγόρ, δεν πρόκειται να κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια όπως ορισμένοι πιστεύουν, γιατί είναι χρήσιμος για τον τόπο και τους πολίτες.

 

} Όπως και σε προηγούμενα σχόλιά μας έχουμε αναφερθεί, οι υποψήφιοι για να αντικαταστήσουν τον Απόστολο Τζιτζικώστα στην ηγεσία της Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας όταν αυτός θα αναλάβει τη θέση του Επιτρόπου στην Κομισιόν, είναι αρκετοί.

 } Αυτή όμως που υπερτερεί σε όλα έναντι των άλλων υποψηφίων χωρίς καμία αμφιβολία, είναι η αναπληρώτρια Αηδονά, και είναι αυτή που προτείνει ο Απόστολος.

 

} Η Νανά Αηδονά έχει όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, ώστε η Περιφέρεια να συνεχίσει να λειτουργεί άψογα από κάθε άποψη.

} Η Αηδονά όλα αυτά τα χρόνια συνεργάζεται άψογα τόσο με τον Περιφερειάρχη όσο και με τον εκτελεστικό Γραμματέα και αυτό είναι ένα στοιχείο που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητο.

 

Σχόλια