Αυτός είναι ο...πρωταθλητής;!

 ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 3-2 - Τα «λιοντάρια» των Σερρών έδειξαν τα δόντια τους  και ηττήθηκαν από την άσπρη βούλα των πέναλτι που καταλόγισε ο Φωτιάς! -  aveserres.gr

 

 

Στο πρώτο παιγνίδι του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ πήρε αγχωτική νίκη με 3-2 από τον Πανσερραϊκό που ήταν καλύτερα οργανωμένος.

} Η εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο παιγνίδι όπως και η εμφάνιση ορισμένων παικτών, θα πρέπει όχι να προβληματίσουν αλλά να ανησυχήσουν το τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να εγκαταλείψει το κώλυμα που έχει με κάποιους παίκτες, οι οποίοι ενώ έχουν αποδείξει ότι δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της ομάδας, επιμένει στη χρησιμοποίησή τους.

} Ο διαιτητής Φωτιάς για μια ακόμη φορά έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, και θα πρέπει ο νέος Πρόεδρος  της ΕΠΟ, να τον στείλει το απαραίτητο μήνυμα.

 

Ο ΠΑΟΚ έκανε ότι μπορούσε για να γνωρίσει την ήττα και να χάσει την πρόκριση από την Μάλμε, και τελικά τα κατάφερε.

} Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μετά το 3-2 πίστεψαν ότι πήραν την πρόκριση και χαλάρωσαν, αντίθετα με τους Σουηδούς που έπαιξαν δυνατά και με πάθος σε όλο το παιγνίδι.

 

} Όταν χρειάζεται μόνο δύο-τρία δευτερόλεπτα να λήξη ο αγώνας, οι παίκτες της ομάδας κρύβουν , εξαφανίζουν την μπάλα και δεν την αφήνουν να φτάσει στα πόδια των αντιπάλων.

} Δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, οι αμυντικοί παίκτες προσπάθησαν να διώξουν άτσαλα την μπάλα από την περιοχή τους, με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση από καραμπόλα.

 

} Από τους νέους παίκτες που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου, αυτός που έδωσε και την ψυχή του και απέδειξε ότι μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, ήταν ο Καμαρά.

 

} Είναι λυπηρό  το γεγονός, ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 4!!! Γκολ μέσα στην έδρα του πάλι από στημένες φάσεις.

} Αυτό σημαίνει ότι η αμυντική γραμμή της ομάδας δεν λειτουργεί οργανωμένα, και ότι θα πρέπει αυτό όχι απλά να προβληματίσει αλλά να ανησυχήσει τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ.

 

} Ο Λουτσέσκου στο παιγνίδι με την Μάλμε μας  θύμισε τον Αλέφαντο, γιατί προχώρησε στην αλλαγή του Μούργκ που λίγο πριν τον είχε ρίξει στο παιγνίδι.

} Ακόμη, μπορεί να μας εξηγήσει ο Λουτσέσκου, με ποια λογική χρησιμοποίησε στη μεσαία γραμμή τον 38χρονο πλέον Βιειρίνια;

 

} Μετά τον Εκόνγκ που έφυγε για τα Αραβικά Εμιράτα, με το ένα πόδι εκτός ΠΑΟΚ βρίσκεται και ο Κουλιεράκης που οδεύει προς την Βόλφσμπουργκ.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι η φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ δεν σχεδιάστηκε εύστοχα, με αποτέλεσμα να έχουμε τον αποκλεισμό από την Μάλμε.

} Οι αδυναμίες τις ομάδας σε ορισμένες θέσεις είναι γνωστές εδώ και μερικά χρόνια, οι αρμόδιοι του Ποδοσφαιρικού τμήματος όμως δεν έκαναν τίποτα να θεραπεύσουν το πρόβλημα.

 

}Η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ ο ΠΑΟΚ, είναι το βασικό πρόβλημα σήμερα που καλείται να λύσει ο Λουτσέσκου.

 

} Ιδιαίτερα  ικανοποιημένος αισθάνεται ο Ρουμάνος τεχνικός για την επιστροφή του Μιχαηλίδη στο παιγνίδι με την Σάμροκ Ρόβερς.

} Ο Κουλιεράκης θεωρείται παίκτης της νέας του ομάδας, και αυτό δυσκολεύει  τον Λουτσέσκου να βρει τον αντικαταστάτη του.

Σχόλια

  1. "Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα μου", δήλωσε ο δημοσιοσχεσίτης προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο άνθρωπος, από την υπερπροστασία που του παρέχεται, ανοίγει το στόμα του, λέει-λέει-λέει και οι χάνοι από κάτω ζητοκραυγάζουν!
    Εάν αυτός ο ΠΑΟΚ, με το ίδιο ρόστερ κατά 90% με πέρσι, δεν είναι ομάδα σου, τότε ρε φίλε ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ! Αν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα σου, τότε το πρωτάθλημα το κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές κι όχι ΕΣΥ.

    Η αλήθεια είναι πως το Champions League πέταξε και ο Γκαστόνε της προπονητικής Λουτσέσκου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να κάνει κανέναν σωστό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ προγραμματισμό. Δεν το έχει ο άνθρωπος, πως να το κάνουμε. Αν πιστεύει όμως πως για όλα φταίει ο Ιβάν, ας βγει να το πει...

    Τα Μυαλά Μας Πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο διαιτητής Φωτιάς για μια ακόμη φορά έδειξε ότι έχει πρόβλημα με τον ΠΑΟΚ, και θα πρέπει ο νέος Πρόεδρος  της ΕΠΟ, να τον στείλει το απαραίτητο μήνυμα."

    Εκει που μας χρωστούσαν, μας πήραν και το βοδι....

    Την επόμενη φορά να δίνει στα τρία κόρνερ- ένα πέναλτι για να είστε ευχαριστημένοι...

    Ο Ελβετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου