Ούτε ΠΑΟΚ είναι ο Ρώσος, ούτε αγάπη έχει για την ομάδα, ούτε θα την δώσει σε κάποιον καλύτερο...

 

 Ιβάν Σαββίδης: Η φωτογραφία με την κούπα πάνω στο μαύρο άλογο - Η νέα... |  Αθλητικά Ειδήσεις

 

Επειδή ορισμένοι γράφετε γιατί δεν βάζει ο Μυστακίδης χρήματα στον ΠΑΟΚ, για πείτε μου ποιος λογικός άνθρωπος θα έβαζε χρήματα σε ΑΜΚ για να έχει το 2 ή 3% και να κάνει τον μάγκα ο Ιβάν, με τα ξένα χρήματα; 

Προφανώς εκεί στο Ροστόφ ψάχνουν για κορόιδα. 

Άλλωστε αφού έχει χρήματα, 50εκ. θέλει να δώσει για το λιμάνι του Βόλου ο «δισεκατομμυριούχος» ας δώσει, όχι από αυτά του Κουλιεράκη, κάτι και για την ασπίδα του.

Όσο για τον αν θα πρέπει να στρώσει το χαλί στο επόμενο, ένα θα πω. Όλα αυτά τα χρόνια, όλοι οι έμμισθοι του Σαββίδη, δημοσιογράφοι, επαγγελματίες συνδεσμίτες-φίλαθλοι και λοιποί παρατρεχάμενοι, μας έχετε ζαλίσει το πόσο ΠΑΟΚτσής είναι ο Ρώσος, που μέχρι πριν 12 χρόνια δεν ήξερε κατά που πέφτει η Τούμπα. 

Αν λοιπόν είναι τόσο ΠΑΟΚτσής, αν την αγαπάει πραγματικά και αφού αποδεδειγμένα δεν μπορεί να πάει την ομάδα παραπάνω, πρέπει να την δώσει. Όχι οπουδήποτε, αλλά στον 2ο πλουσιότερο Έλληνα παγκοσμίως.

Τίποτα απ’ αυτά όμως δεν συμβαίνει. Ούτε ΠΑΟΚ είναι ο Ρώσος, ούτε αγάπη έχει για την ομάδα, ούτε θα την δώσει σε κάποιον καλύτερο.


Μόνο την πάρτη του κοιτάει και την προστασία του, τίποτα άλλο.



Manavoskylo

Σχόλια