Όταν οπαδοί παραγωγοί απλώνουν ασπίδα προστασίας στον άφραγκο και τα ρίχνουν στον Ρουμάνο...

 

 Ραδιοφωνικοί παραγωγοί μιλάνε ως... ακροατές για το "τοπίο της  Θεσσαλονίκης" - ΚΑΡΦΙΤΣΑ

 

 

Η κατάσταση με τον Σαββίδη είναι τόσο μίζερη που έχει κουράσει, και όχι δεν φταίει ο πόλεμος με την Ουκρανία, αυτά τα λένε τα φερέφωνα για να κοιμίζουν τον κόσμο ότι τάχα θα επενδύσει ξανά μόλις τελειώσει ο πόλεμος. 

Λίγο iq να είχαν οι οπαδοί θα είχαν διαπιστώσει πως η κάνουλα είχε κλείσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν τον πόλεμο, όταν δεν κάνανε μεταγραφές στον Αμπέλ Φερρρέιρα, και όταν την επόμενη χρονιά φέρανε σαν μεγάλη μεταγραφή τον Λούκας Τέηλορ με την μπυροκοιλιά και θυμάμαι είχα γράψει εκείνη την ημέρα (που ανακοινώθηκε ο Τέηλορ) σε γνωστό παοκτσήδικο σάιτ, πως αν την συγκεκριμένη μεταγγραφή την είχε κάνει ο Βουλινός θα είχαν πηδήξει τα κάγκελα οι οπαδοι και θα κυνηγούσαν με τις πέτρες όποιον έβρισκαν μπροστά τους. 

Το τι πιστευει ο κόσμος είναι αδιανόητο, και κάποιοι οπαδοί έχουν κ μικρόφωνο και κάθε μέρα λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου που θέλει να του φέρει παιχταράδες ο Σαββίδης αλλά αυτός ο άθλιος θέλει να βολέψει τον κολλητό του τον Μειτέ και δεν αποδέχεται τους παιχταράδες. 

Βρε στόκε οπαδέ εκει στον Libero, ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως ο μόνος λόγος που επέμενε στον Μειτέ ήταν πως το ήξερε απο πριν πως αποκλείεται να του φέρει ο πρόεδρος (που βρωμάει Σοβιετίλα) καινούργιο παίχτη στα χάφ? 

Και αποδείχτηκε πως είχε και δίκιο! 

ο Ρουμάνος που είναι γάτα ξέροντας ότι ο άλλος δεν θα πληρώσει για προσθήκη σου λέει: "ε, απ'το τίποτα ας κρατήσουμε αυτόν που ήταν το καλύτερο χαφ πέρσι". 

Και το φοβερό είναι πως βγαίνουν μετά και άλλοι στόκοι (αυτοί που τον ακούν) και λένε: "μπράβο πολύ ωραία τα λες, ντροπή του Ρουμάνου να μην θέλει τους παιχταράδες που θα έφερνε ο πρόεδρος, και θέλει να βολέψει τον κολλητό του". 

Με λίγα λόγια έχουμε μπλέξει με τον Σαββίδη, γιατί πριν απο αυτόν έχουμε μπλέξει με ηλίθιους!

 Τα φερέφωνα οι ΑΡΔ, το καταλαβαίνω να λένε ψέμματα, αλλά οπαδοί παραγωγοί που δεν παίρνουν μία απο τον Σαββίδη, και ούτε γενικά δεν εργάζονται σαν δημοσιογράφοι να απλώνουν ασπίδα προστασίας στον άφραγκο και να λένε πως φταίει ο Ρουμάνος είναι και ο λόγος της κατάντιας μας (σ.σ. ποτέ Τσ. Λιγκ, πάντα σφαλιάρες απο χωριά στα προκριματικά, κτλ) 

Σχόλια

  1. 1.800.000 ΧΑΦ + 1.200.000 ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ + 1.200.000 ΣΤΟΠΕΡ=4.200.000 ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ 6.000.000 ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΑΝ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ.
    1.000.000 ΑΠΟ ΠΩΛΗΣΗ + 12.000.000 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΩΛΗΣΗ=13.000.000 ΠΗΡΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 18.000.000 ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ=31.000.000 ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΣΟΔΑ.
    ΑΡΑ ΓΙΑ 6.000.000 ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕΣ ΕΧΑΣΕΣ 18.000.000.ΕΧΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ 13 ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗ,ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ 2 ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΕΡΕΥΕΙ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ...........ΜΕΤΑ ΜΕΝΟΥΝ 34 35 36 37 38 39.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφραγκος ο Ιβαν ;
    Οποιος τα γραφει αυτά είναι βαθιά νυχτωμένος ,πολύ βαθιά ή έπαιρνε υλικό από τον Μακη .......
    Το ότι ο Ιβάν είναι κόκκινο πανι για την κυβέρνηση και για τους δυτικούς δεν χρειάζεται να μας το πεί κανείς γιατί φαίνεται ,από την στιγμή που η Ε.Ε ακολουθεί αυτήν την πολιτική .
    Εδώ δεσμευουν περιουσίες ολόκληρες και δίνουν χρήματα στους ναζιουκρανούς ,τον Ιβαν θα λυπηθούν ;
    Ο ΙΒάν παει να την περάσει την μπόρα ήσυχα μεχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και πολύ καλά κάνει .
    Στο μεταξύ βρέθηκε κανένας πλούσιος να τα χώσει στον Ιβάν ή όλα αυτά είναι στο μυαλό κάποιων ;
    Γιατί η φαντασία συμβαδίζει με την μακακία και δυστυχώς κάποιοι το έχουν κάνει επάγγελμα ....

    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου