Εάν αυτός ο ΠΑΟΚ, δεν είναι ομάδα σου, τότε ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ!

 ΠΑΟΚ VS Πανσερραϊκός 3-2 και συνέντευξη Τύπου: Όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου  – Sfina.gr

 

"Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα μου", δήλωσε ο δημοσιοσχεσίτης προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Ο άνθρωπος, από την υπερπροστασία που του παρέχεται, ανοίγει το στόμα του, λέει-λέει-λέει και οι χάνοι από κάτω ζητοκραυγάζουν! 


Εάν αυτός ο ΠΑΟΚ, με το ίδιο ρόστερ κατά 90% με πέρσι, δεν είναι ομάδα σου, τότε ρε φίλε ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ! Αν ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα σου, τότε το πρωτάθλημα το κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές κι όχι ΕΣΥ.

Η αλήθεια είναι πως το Champions League πέταξε και ο Γκαστόνε της προπονητικής Λουτσέσκου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ να κάνει κανέναν σωστό ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ προγραμματισμό. Δεν το έχει ο άνθρωπος, πως να το κάνουμε. Αν πιστεύει όμως πως για όλα φταίει ο Ιβάν, ας βγει να το πει...

Τα Μυαλά Μας Πονάνε

 

 12-χανος-Secab-drososfishing - DrososFishing - Τα πάντα για το ψάρεμα


Σχόλια

  1. ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ...ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...........ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ.........ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ.........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕΣ ,ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.ΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ......ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ 5 ΕΤΗ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΖΗΤΩ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου