Η λύση για τον ΠΑΟΚ είναι μία. Αλλά ουδείς τολμάει να την ξεστομίσει...

 Δήλωση Ιβάν Σαββίδη - PAOKFC

 

 ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΔΙΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ...ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ...........ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝΕ.........ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ.........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΕΙΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

ΑΡΑ ΕΙΤΕ ΨΑΧΝΕΙΣ, ΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΤΙΣΕΣ ,ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΑΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ ΜΟΝΟ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ......

ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΕΣ....

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΘΕ 5 ΕΤΗ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΠΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΖΗΤΩ!!!!!!!!!

Σχόλια

  1. Επιτέλους και ένας λογικός άνθρωπος, η κατάσταση με τον Σαββίδη είναι τόσο μίζερη που έχει κουράσει, και όχι δεν φταίει ο πόλεμος με την Ουκρανία, αυτά τα λένε τα φερέφωνα για να κοιμίζουν τον κόσμο ότι τάχα θα επενδύσει ξανά μόλις τελειώσει ο πόλεμος. Λίγο iq να είχαν οι οπαδοί θα είχαν διαπιστώσει πως η κάνουλα είχε κλείσει τουλάχιστον 3-4 χρόνια πριν τον πόλεμο, όταν δεν κάνανε μεταγραφές στον Αμπέλ Φερρρέιρα, και όταν την επόμενη χρονιά φέρανε σαν μεγάλη μεταγραφή τον Λούκας Τέηλορ με την μπυροκοιλιά και θυμάμαι είχα γράψει εκείνη την ημέρα (που ανακοινώθηκε ο Τέηλορ) σε γνωστό παοκτσήδικο σάιτ, πως αν την συγκεκριμένη μεταγγραφή την είχε κάνει ο Βουλινός θα είχαν πηδήξει τα κάγκελα οι οπαδοι και θα κυνηγούσαν με τις πέτρες όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Το τι πιστευει ο κόσμος είναι αδιανόητο, και κάποιοι οπαδοί έχουν κ μικρόφωνο και κάθε μέρα λένε ότι φταίει ο Λουτσέσκου που θέλει να του φέρει παιχταράδες ο Σαββίδης αλλά αυτός ο άθλιος θέλει να βολέψει τον κολλητό του τον Μειτέ και δεν αποδέχεται τους παιχταράδες. Βρε στόκε οπαδέ εκει στον Libero, ακόμα δεν έχεις καταλάβει πως ο μόνος λόγος που επέμενε στον Μειτέ ήταν πως το ήξερε απο πριν πως αποκλείεται να του φέρει ο πρόεδρος (που βρωμάει Σοβιετίλα) καινούργιο παίχτη στα χάφ? Και αποδείχτηκε πως είχε και δίκιο! ο Ρουμάνος που είναι γάτα ξέροντας ότι ο άλλος δεν θα πληρώσει για προσθήκη σου λέει: "ε, απ'το τίποτα ας κρατήσουμε αυτόν που ήταν το καλύτερο χαφ πέρσι". Και το φοβερό είναι πως βγαίνουν μετά και άλλοι στόκοι (αυτοί που τον ακούν) και λένε: "μπράβο πολύ ωραία τα λες, ντροπή του Ρουμάνου να μην θέλει τους παιχταράδες που θα έφερνε ο πρόεδρος, και θέλει να βολέψει τον κολλητό του". Με λίγα λόγια έχουμε μπλέξει με τον Σαββίδη, γιατί πριν απο αυτόν έχουμε μπλέξει με ηλίθιους! Τα φερέφωνα οι ΑΡΔ, το καταλαβαίνω να λένε ψέμματα, αλλά οπαδοί παραγωγοί που δεν παίρνουν μία απο τον Σαββίδη, και ούτε γενικά δεν εργάζονται σαν δημοσιογράφοι να απλώνουν ασπίδα προστασίας στον άφραγκο και να λένε πως φταίει ο Ρουμάνος είναι και ο λόγος της κατάντιας μας (σ.σ. ποτέ Τσ. Λιγκ, πάντα σφαλιάρες απο χωριά στα προκριματικά, κτλ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαύρα σύννεφα μαζεύονται στον ουρανό της Τούμπας. Ένα λάθος, μία αβλεψία, μία κακή στιγμή, ένα κακό αποτέλεσμα και θα γίνει του...Λουτσέσκου.

    Εάν τελικά κλείσει και ο Μεϊτέ, πολλή γιούχα θα έχει στην Τούμπα. Αλλά δεν τον νοιάζει τον Ρουμάνο, καθώς τα παιχνίδια εξουσίας κόντρα στον Ιβάν, είναι στο αποκορύφωμα τους! Όλα στην πλάτη του απλού φιλάθλου που αγαπάει την ομάδα του.

    Βρε τον φουκαρά τον ΠΑΟΚ!

    Reivellere

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρητική προσέγγιση της πραγματικότητος .Οποιος έχει χρήμα και συμφέρον πηγαίνει στον Ιβαν και του κάνει πρόταση να αγοράσει την ΠΑΕ .Τα βάζουν κάτω μετρούν τα κουκιά και αν συμφωνούν η ΠΑΕ αλλάζει χέρια .
    Υπάρχει κάποιος
    α] που έχει αρκετό χρήμα να αγοράσει την ΠΑΕ ;
    β] τι συμφέρον έχει ο υποψήφιος αγοραστής να σκάσει ενα κάρο χρήματα στον Ιβαν ; γιατί κανένας δεν αγοράζει ΠΑΕ χωρίς να έχει συμφέρον .Οι ΠΑΕ είναι πηγάδι απύθμενο στο να τραβούν χρήματα ,άρα αυτός που θα την αγοράσει πέρα από το ότι θα την αγοράσει ,πρεπει να έχει και άλλα συμφέροντα ,άλλες επενδύσεις που η αγορα της ΠΑΕ θα τον βοηθήσουν να τις πραγματοποιήσει .
    Κανένα ονοματάκι υπάρχει στο προσκήνιο ρεαλιστικά ;
    Γιατί και κάτι Γούμενοι πέρασαν από την ΠΑΕ με τα γνωστα αποτελέσματα .


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα πουλιούνται και όλα αγοράζονται Το ερώτημα που κάνω διαρκώς είναι ενα ,τι συμφέρον έχει ο υποψήφιος αγοραστής να αγοράσει την ΠΑΕ ;
      οταν δώσεις εύλογη απάντηση ,θα δείς γιατί δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι
      Οσοι θα τα χώσουν στην ΠΑΕ πρεπει να έχουν κέρδος είτε άμεσο -είτε έμμεσο .Κανείς δεν είναι τους δεν είναι ευεργέτης ή δωρητής

      Peet

      Διαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ Ο ΤΩΡΙΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γράφει ένας φίλος ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ έχει κάνει τον κύκλο του, έχει πιάσει ταβάνι, ότι ήταν να προσφέρει το έχει προσφέρει και ότι εάν αγαπάει την ομάδα πρέπει να παραδώσει στον επόμενο.
    Συμφωνώ 100% μαζί σου αλλά κάνεις ένα λάθος και θα σου εξηγήσω.
    Όταν ο Ιβάν ήρθε στην Ελλάδα ο ΠΑΟΚ ήταν η πρώτη του επιλογή;
    Όχι είναι η απάντηση, ενδιαφέρθηκε πρώτα για την Καλαμαριά, τον Ηρακλή και την ΑΕΚ.
    Αφού λοιπόν πήρε την ομάδα άρχισε να υλοποιεί το πραγματικό του σχέδιο, ακίνητα, λιμάνι, επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, κανάλια. Πολλά από τα παραπάνω μάλιστα, τα πήρε από το ίδιο το Κράτος. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή έπαιξε έναν διπλό ρόλο από την μία τον διευκόλυνε καθοριστικά για να αγοράσει όλα τα παραπάνω και δεύτερο και ίσως το σημαντικότερο πλέον, ότι τον χρησιμοποιεί ως ασπίδα προστασίας.
    Άρα έχουμε βάσιμες αμφιβολίες κατά πόσο είναι αγνή και αληθινή η αγάπη του για τον Σύλλογο και επίσης είμαστε βέβαιοι ότι ο Ρώσος ολιγάρχης δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την ασπίδα του.
    Οπότε οι πιθανότητες να δώσει την ομάδα σε κάποιον καλύτερο και μεγαλύτερο απ’ αυτόν, που όλοι γνωρίζουμε ότι υπάρχει και είναι μάλιστα γέννημα θρέμμα Θεσσαλονικιός και ΠΑΟΚτσής, είναι ανύπαρκτες. Ακόμα περισσότερο τώρα που μαθαίνω και ίσως κανένας δεν γνωρίζει, ότι τον συγκεκριμένο μεγιστάνα κατόρθωσε ο Ιβάν με την στάση του και την συμπεριφόρα του να τον διώξει από την Τούμπα, φοβούμενος προφανώς την άνιση σύγκριση.

    Manavoskylo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου