Mόνο στον γερο-Νικόλα έχει μείνει δείγμα Παοκτσήδικου dna...

 Νικόλας στον Μ.Ασλαμά 14/4/16 Libero 107.4 | Νικόλας για συναντήσεις  Σαββίδη-Μαρινάκη-Κόκκαλη. Από την εκπομπή Los Liberistas με τον Μάριο  Ασλαμά. | By Νικόλας Νάντσιος, Ο μεγάλος οπαδός της Θ4Facebook

 

Μπαλαδόρε ήρθε η ώρα να γράψετε την αλήθεια γιατί δεν πρόκειται να την γράψει κανείς άλλος! Αυτή την στιγμή το dna του ΠΑΟΚ έχει αλλοιωθεί τόσο πολύ που μόνο ο τρελο-Νικόλας μοιάζει να είναι ο τελευταίος αληθινός Παοκτσής που έχει απομείνει! 

ΠΑΟΚ=επαναστικότητα και διεκδηκήσεις για ένα καλύτερο μέλλον! 

 Τι έχει απομείνει απο αυτά στον λαό του ΠΑΟΚ? Τρέμουν να απαιτήσουν απτον μίζερο Σαββίδη να σηκωθεί να φύγει που μας έχει ξεφτιλίσει με την τσιγκουνιά του και μιζέρια! Το πρωτάθλημα το πήρε ο Ρουμάνος και οι παίχτες που δεν στοίχησαν τίποτα κ ήρθαν απτις Ακαδημίες!

 Και φυσικά στο γεγονός ότι ο κόσμος τρέμει να ζητήσει απτον Σαββίδη να φύγει παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τα φερέφωνα του viber συνεχώς θυμίζουν πως ήταν ο ΠΑΟΚ επί εποχής Βουλινού και έχουν πείσει τον κόσμο ότι θα γυρίσουμε εκεί! 

Αν είναι ποτε δυνατόν ο κόσμος να είναι τόσο χαζός, και όμως είναι! Διότι στην εποχή του Βουλινού δεν υπήρχαν ούτε τα δεκάδες εκατομμύρια απτην Νόβα ούτε οι όμιλοι της UEFA που σου δίνουν επίσης αμέτρητα εκατομμύρια! 

Ήταν άλλες οι εποχές λοιπόν τότε που ο ΠΑΟΚ δεν έβρισκε επενδυτή και κατέληγε με τους Βουλινούς! Τώρα είναι τόσα πολλά τα έσοδα που -οπως και στην Αεκ- αμέσως θα έρθει ο επόμενος επενδυτής γιατί απλά θα βγάλει κέρδος! 

Επίσης πέρα απο την μιζέρια/τσιγκουνιά που έχει φέρει στο club ο Σαββίδης, το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να εκφράζει και τους δίκαιους κοινωνικούς αγώνες, το να μπαίνεις στο sdna (ιδιοκτησίας Σαββίδη) και να νομίζεις ότι είσαι στο site του SKAI (για τόσο φιλοκυβερνητική κωλοτούμπα μιλάμε ότι έχει κάνει το sdna) σε πιάνει εμετίλα! 

Αυτή η κυβέρνηση έχει στείλει σε αυτοκτονία (λόγω οικονομικής ανέχειας) χιλιάδες συνανθρώπους μας, και εσύ σαν Σαββίδης παίζεις ειδήσεις υπέρ του Κούλη?? Πάμε καλά?? 

Άκουσα πριν μήνες σε οπαδική εκπομπή (Αρσένης) ότι πρέπει να βάλουμε "πλατη" στον Σαββίδη τώρα που είναι στα δύσκολα, γιατί αυτή είναι αντρικια συμπεριφορά κτλ, συμφωνώ ότι έτσι είναι, αλλά βάλαμε πλάτη ένα χρόνο, βάλαμε πλάτη και 2ρη χρονιά, και 3τη και 4τη, ε άι σιχτίρ πια μίζερε τσιγκουναρά!!! 

Πας και τα βρίσκεις και με τον Βαγγέλα και μας ξεφτιλίζεις εντελώς! Πραγματικά το ρεζουμε είναι αυτο που γράφω στην αρχή του μηνύματος, ότι μόνο στον γερο-Νικόλα έχει μείνει δείγμα Παοκτσήδικου dna και όλοι οι άλλοι έχετε φάει το παραμύθι ότι θα γυρίσουμε στους Βουλινούς αν φύγει ο άφραγκος τσιγκούνης!

Σχόλια

  1. Μπαλλαδόρε ,αυτές είναι παρενέργειες του συνεχούς καύσωνα .
    Θα επανέλθω ....


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΟΚ=επαναστικότητα και διεκδηκήσεις για ένα καλύτερο μέλλον

    Γραφει ο πασχων από θερμοπληξία ...
    Που είναι γραμμένο καυμένε αυτό ,υπάρχει πουθενά στο καταστατικό του συλλόγου ή είναι τα φούμαρα που σας πιπίλισαν κάποιοι ηλίθιοι από τα μικρόφωνα ή στους συνδέσμους ;
    Τι σχέση εχει ο ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα μ όλα αυτά ,μηπως είναι πολιτικό κόμμα ;
    Μήπως να αφαιρέσετε τον δικέφαλο και να βάλετε σφυροδρέπανο ;

    Οταν αγόραζε ο Ακης τα εισιτήρια μουγκα ,όταν ανοιγε την τράπεζα ο Μπενυ μούγκα και μιλάς για διεκδικήσεις και επαναστατικότητα ; χωμένος μέσα στη πολιτική βρώμα ήσουν και μιλάς για επανάσταση ;
    Ηρθε ο Ιβάν και σας συμμάζεψε ,έρριξε μπόλικο χρήμα ,σας έφερε κούπες και τώρα αχάριστα ανθρωπάκια ,τον βρίζετε ;
    Ηξερε ο Ιβαν τον ΠΑΟΚ όταν ήταν μικρός ,όταν ήταν νεαρός ,μήπως ήταν και συνδεσμίτης ;
    Ο Ιβάν ήθελε να επενδύσει στην Ελλάδα και για να έχει πλάτες πηρε την ΠΑΕ και καλά έκανε ,όπως ακριβώς κάνουν και οι υπολοιποι στην Ελλάδα .
    Ο Ιβάν ,αχάριστο ανθρωπάκι ,δίνει δουλειά σε εκατοντάδες -ισως χιλιάδες εργαζομένους στην Ελλάδα ,περισσότρο από κάθε αλλον ιδιοκτήτη ΠΑΕ και και κάθεσαι και τον βρίζεις ;
    Αν φύγει ο Ιβαν ,αυτός που θα έρθει χτυπημένε από την ζέστη ,νομίζεις ότι θα ρίξει 500 εκατομμύρια ;
    Ολοι αυτοί είναι επιχειρηματίες και πρώτα κοιτούν τι θα κερδίσουν και έπειτα κάνουν κινήσεις και πολύ καλά κάνουν
    Επιχειρηματίες είναι ,οχι φιλανθρωπικά ιδρύματα .
    Ο Ιβαν τρώει κυνηγητό λόγω Ρωσίας και είναι φυσικό να μαζευτεί και να μην προκαλεί ,αλλά και πάλι την κούπα την έφερε .

    Ξεφτίλα ήταν όταν ο Ακης έπαιρνε τα εισιτήρια ,όταν ο μπένυ άνοιγε την τραπεζα ,αλλά αυτά δεν σε συμφέρει να τα θυμάσαι ,όπως και τον άλλον τον ιδιοκτήτη που τον ψάχνανε σε χώρες τις Β Αφρικής .
    Πήγαινε στην Αγια Βαρβάρα πάνω από την Ολυμπιάδα Χαλκιδικής και βάλε το κεφάλι σου στο νερό μήπως και συνέλθεις από την ζέστη ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ. ΜΠΑΛΑΔΟΡΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΦΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγραψε ένας γαύρος και εσύ γαυραδώρε το ποστάρεις ε :))) αδερφάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπαλλαδόρε , ο λαός εχει παράπονα ...
    Δεν δημοσιεύεις παρα μόνο όσους σε γλύφουν !!!!!!!!!
    Οταν λέω ότι ο συνεχης καύσωνας τους έχει βαρέσει κατακούτελα και χρειάζονται Αγια Βαρβάρα Χαλκιδικής γιατί οι πηγές Αώου είναι μακρυά ,τότε μάλλον δικαιώνομαι .

    Οι κοινωνικοί επαναστατες ζορίζονται γιατί τωρα με τα νέα μέτρα δεν θα μπορούν να κάνουν τις παπαριές τους και τα ρίχνουν στον Ιβάν
    Μέχρι και τον γαύρο ανακάτεψαν


    Peet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου