Σιγά σιγά φεύγουν τα παλτά. Μόνο ο Μουργκ απέμεινε...

 

 ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Μουργκ - Kingsport.gr

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην ικανοποίησε με την εμφάνισή του στο Περιστέρι, κατάφερε όμως να πάρει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο που πάντα τον δυσκολεύει, και να διατηρηθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τον Ολυμπιακό.

} Στο συγκεκριμένο παιγνίδι και ειδικότερα στο πρώτο ημίχρονο, οι αμυντικοί παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ότι μπορούσαν για να βοηθήσουν τους παίκτες του Ατρόμητου να σκοράρουν.

} Όλοι οι αμυντικοί διέπραξαν σοβαρά λάθη, εκείνος όμως που ξεπέρασε τα όρια ήταν ο Ότο, και είναι να απορεί κανείς γιατί ο Λουτσέσκου τον κράτησε μέσα στο παιγνίδι.

 

} Στα πολύ ψιλά πέρασε και η εμφάνιση του Τσάλοφ, που κινήθηκε στα… ρηχά, και έδωσε το δικαίωμα στους φιλάθλους να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους.

} Πολλές είναι οι απορίες που εκφράζουν οι φίλαθλοι  και για την επιμονή του Λουτσέσκου να χρησιμοποιεί τον Μούργκ, που έχει αποδείξει ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

 

} Θα ήταν παράλειψή μας να μην αναφέρουμε την τραγική για να μην πούμε στημένη διαιτησία του Ζαμπαλά, και καλά θα κάνει η Διοίκηση του ΠΑΟΚ να λάβει τα απαραίτητα μέτρα πριν είναι πολύ αργά και πληρώσει ακριβά το τίμημα.

} Και προηγούμενες διαιτησίες δεν ήταν καλές, αλλά επειδή ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη, οι αρμόδιοι σιώπησαν με αποτέλεσμα να φτάσουμε στον Ζαμπαλά.

 

} Αν η ΚΕΔ δεν τιμωρήσει τον Ζαμπαλά, ο ΠΑΟΚ θα έχει υποστεί μια μεγάλη ήττα, και θα πρέπει να περιμένει το επόμενο χτύπημα.

} Θεωρούμε, ότι ο Πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θα αφήσει να περάσει απαρατήρητη η διαιτησία του Ζαμπαλά, και ότι ο διαιτητής από την Ήπειρο θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.

 

} Ο νεοαποκτηθείς Σορετίρε στο παιγνίδι του Περιστερίου που χρησιμοποιήθηκε στην αρχική ενδεκάδα, έδειξε ότι έχει τα προσόντα να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα.

 

} Όπως και λίγο παραπάνω αναφέρουμε, το πρόβλημα που πρέπει να θεραπεύσει ο Λουτσέσκου εντοπίζεται στην αμυντική γραμμή, και είναι καιρός ο Ρουμάνος τεχνικός να δώσει εντολή να σταματήσουν οι παίκτες τις περισσότερες φορές χωρίς κάποιο σοβαρό λόγο να γυρίζουν την μπάλα στον Κοτάρσκι.

} Ακόμη, ο Μιχαηλίδης είναι επιρρεπής στο να δέχεται την κάρτα από τον διαιτητή, και θα πρέπει στο κομμάτι αυτό να γίνει ποιο προσεκτικός.

 

} Το ερώτημα που εκφράζουν οι φίλαθλοι είναι,  ΑΝ οι δύο παίκτες που αποκτήθηκαν πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ, (Μπακαγιόκο και Κόλεϊ), ιδιαίτερα ο δεύτερος, θα βοηθήσουν στην αγωνιστική δυναμική της ομάδας.

 

} Σιγά-σιγά ο ΠΑΟΚ άρχισε να ξεφορτώνεται κάποια παλτά που είχαν κουβαλήσει στην ομάδα ορισμένοι…. ειδικοί.

} Μετά το Ράφα Σοάρες την πόρτα της εξόδου είδε και ο Νάσμπεργκ. Είναι αλήθεια ότι και οι δυο δεν έκαναν αισθητή την παρουσία τους φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα, και δεν έπεισαν κανέναν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

} Εκείνος που δεν λέει να το κουνήσει από τον ΠΑΟΚ είναι ο Μούργκ, ο οποίος  έχει τη στήριξη του Λουτσέσκου.

 

} Αυτός ο… Κασελάκης της ΚΕΔ, βρήκε άψογες όλες τις διαιτησίες προκαλώντας την οργή των φιλάθλων και ειδικότερα των ΠΑΟΚτσήδων.

 

} Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να δημιουργήσουν μια καλή μπασκετική ομάδα.

} Βασικός στόχος πάντως των δύο επιτυχημένων επιχειρηματιών είναι η οικονομική εξυγίανση της ΚΑΕ, γιατί τα παλιά χρέη που δημιούργησαν κάποιες άλλες διοικήσεις, δεν επιτρέπουν  για οικονομικές υπερβάσεις.

Σχόλια

  1. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΧΑΛΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΧΑΛΙΑ.........ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.............ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΕΡΓΟ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΗΚΕ....ΟΙ ΥΠΝΩΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ....ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΓΕΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου