Συμμαχία ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ: Το ποδόσφαιρο είναι ο φερεντζές. Οι δουλειές είναι το ψαχνό.

 

  

Λοιπόν μάγκες, επειδή οι … «παπαγάλοι», χωρίς καναβούρι δεν λαλάνε, θα αργήσετε να μάθετε τα νέα. Θα μένετε στο σκοτάδι και πίσω από την κουρτίνα θα παίζονται τα… έργα.

Ο Ιβάν βρίσκεται στη δυσκολότερη στιγμή από την ημέρα που ήρθε στον ΠΑΟΚ. Το χρήμα δεν μπορεί να το μετακινήσει κι έτσι η εντολή είναι στην ΠΑΕ «λειτουργείστε αυτοχρηματοδοτούμενοι». Αυτή η ιστορία δεν είναι καινούργια. Από την ημέρα που ξέσπασε ο πόλεμος ισχύει.

Και επειδή υπάρχει πρόβλημα ο Ιβάν ψάχνει λύσεις και για το OPEN και όχι μόνο. Γι’ αυτό και συμμάχησε με τον Βαγγέλη. Το ποδόσφαιρο είναι ο φερεντζές. Οι δουλειές είναι το ψαχνό. Προσπάθησε να του φορτώσει το Κανάλι, αλλά όταν είδε τα χρέη ο Βαγγέλης έκανε πίσω. Πλησιάζουν τα 100 εκατ. ευρώ, λέει η πιάτσα, αλλά εγώ όρκο δεν παίρνω. Δεν τα έβαψε μαύρα ο Ιβάν. Του αρκεί να του προσφέρει ο Βαγγέλας επικοινωνιακή προστασία από τα ΜΜΕ που έχει γιατί η ιστορία αναμένεται να εξελιχθεί σε σκληρό ροκ.

Σημειώστε όμως ότι δεν αποκλείεται σύντομα να έρθει ένα… βασιλόπουλο (όχι ο αντιδήμαρχος Κώστας) καβάλα στο άσπρο άλογο. Ετοιμο  είναι, απλώς περιμένει ο Ιβάν να λογικευτεί, γιατί το… βασιλόπουλο δεν είναι κορόϊδο. Πρώτος μάγκας είναι στο επιχειρείν.

 

 


Σχόλια