Θα την ακούτε στερεοφωνικά όλη τη χρονιά...

 

 ΦΟΡΗΤΑ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΑ

 

 

 

Μια διαφορετική άποψη είναι πως τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ δεν μπορείς την επομένη μέρα της κατάκτησης του πρωταθλήματος να τον ξεφτυλίζεις με ανέφικτους στόχους και χωρίς λύσεις να προκρίνεις για να καλύψεις ΑΜΕΣΑ τα κενά στην ομάδα.

Οι υποθέσεις Ίγκανσον, Μαξίμοβιτς και Μπρέθγουεϊτ είναι ξεφτίλα για την περηφάνεια του λαού του ΠΑΟΚ και ευθύνεται αποκλειστικά η διοίκηση. Ο καθένας μας κρίνεται κάθε μέρα. Έτσι θα κρίνεται και η διοίκηση της ΠΑΕ για αυτό που βλέπουμε σήμερα!

Αν ο ΠΑΟΚ αποτύχει στους πρώτους αγώνες της σεζόν, επειδή εσείς αποφασίσατε να κρατήσετε τον Σαμάτα ως επιθετικό, τότε θα την ακούτε στερεοφωνικά όλη τη χρονιά...

Reivellere
 

Σχόλια

  1. Πέρυσι που πηρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ , δεν μας ειπες εσένα τι έπρεπε να σε κάνουμε !!!Για μιλά ξεκάθαρα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζητώ συγγνώμη που είσαι ικανοποιημένος με την ανανέωση Βιερίνια στα 38 του και την παραμονή του αστείου Σαμάτα που πέρσι τον χειροκροτούσες για την αμπαλοσύνη του!

      Reivellere

      Διαγραφή
  2. Απεντόμωση ξεκίνησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Να σας εξηγήσω τι εννοώ! Κουαλιάτα, Τσαούσης, Νάσμπεργκ είναι εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Για να λέμε την αλήθεια, ο Κουαλιάτα έκανε καλύτερη προετοιμασία από κάποιους λαοπρόβλητους και κάποια ΚΑΠΗ. Το είπαν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ. Το ίδιο κι ο Τσαούσης. Όσον αφορά τον Νάσμπεργκ, αυτός "ενοχλεί" την προώθηση Μιχαηλίδη. Νάσμπεργκ και Κουαλιάτα είναι του...Μπότο! Ο Τσαούσης περισσεύει λόγω...Βιερίνια! Κάπου πρέπει να υπάρχει θεσούλα και για τον μαθουσάλα αρχηγό!

    Προπονητής και διοίκηση (χωρίς μεταγραφές) παίζουν ένα περίεργο παιχνίδι κι εύχομαι να μην το πληρώσει η ομάδα. Πάντως, η όλη φάση μου θυμίζει τη χρονιά μετά το πρωτάθλημα του 1985.

    Τα Μυαλά Μας Πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 2ΟΥ ΓΥΡΟΥ (ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ 1ο) ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ :
    1.ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ ΓΑΥΡΟ)
    2.ΑΠΟΕΛ (ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ)
    3.ΜΑΛΜΕ (ΒΛΕΠΕ ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ)
    4. ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ (ΕΔΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΑΛΛΗΡΟ )
    5.ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ (ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ)
    6.ΓΙΑΓΚΕΛΟΝΙΑ (ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ)
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ 1.000.000 ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.ΒΓΕΙΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΚΛΠ.........ΑΠΟΡΩ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛ.........Α ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ......ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ,ΕΝΩ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ...ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΤΕ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου