Από τον δικό μας Βαγγέλη, στον κατάδικό μας Μάκη

 


Ο δικός μας Βαγγέλης, ή ο δικός μας Τάκης, δεν βοήθησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο ν’ απο(δείξει) πως είναι ανεξάρτητο. Οι δικηγόροι που παρατούσαν τη δουλειά τους για χρόνια προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους άμισθοι για το καλό του αθλήματος, ήταν λογικό να προκαλούν καχυποψία ακόμη και στις ορθότερες αποφάσεις τους.

Και αν στη Λίγκα, ο επικεφαλής ανήκει στη διοίκηση μιας ομάδας, στην ΕΠΟ, δεν είχαμε οδηγηθεί ποτέ σε κάτι ανάλογο. Υπήρχε τύποις μια ουδετερότητα. Στις εκλογές του Ιουλίου όμως θα πέσουν και οι τελευταίες μάσκες.

Σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο του Ιβάν Σαββίδη «Μακεδονία Παλάς» την Κυριακή 2 Ιουνίου, θα ανακοινωθεί επισήμως η υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση για την προεδρία της ΕΠΟ. Του Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον χώρο αυτό αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετές Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, που θα στηρίξουν τον Μάκη Γκαγκάτση στις αρχαιρεσίες της 22ας Ιουλίου, ενώ θα γίνουν επίσης γνωστά και τα ονόματα των 10 υποψηφίων μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, που θα υποστηριχθούν στις εκλογές της Ομοσπονδίας. Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της ΑΕΚ. Με αυτά τα δεδομένα αναρωτιέται κανείς σε τι πρωτάθλημα θα πάμε την επόμενη περίοδο, καθώς υπάρχει εξάρτηση των τομέων της διαιτησίας και της αθλητικής δικαιοσύνης από την ΕΠΟ.

 

Σχόλια