ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ:Οι μισοί δημοσιογράφοι είναι μαλάκες

 




Ο γνωστός προπονητής  μπάσκετ Γιασικεβίτσιους  δήλωσε, ότι οι μισοί δημοσιογράφοι είναι μαλάκες και μην τους ακούτε.

} Είναι περιττό νομίζω να πούμε ότι συμφωνούμε μαζί του, άλλωστε μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι των Καναλιών για να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των πολιτών, κληρώνουν μετρητά, αυτοκίνητα , κουζίνες και ότι άλλο βάλει το μυαλό σας.

} Αυτό συμβαίνει γιατί η ενημέρωση που προσφέρουν είναι αστείοι, με αποτέλεσμα να απαξιώνονται από τους πολίτες.

 

} Νέκρωσε η Θεσσαλονίκη λόγω του Μαραθωνίου, και το δικό μας πάγιο ερώτημα είναι το εξής: Ο Μαραθώνιος  γίνεται μέσα στην Πόλη και όχι Περιφερειακά, ώστε να αποφευχθεί αυτή η μεγάλη ταλαιπωρία για τους πολίτες;

 

} Ούτε και ο πλέον αισιόδοξος πολίτης αυτής της Χώρας θα μπορούσε να φανταστεί, ότι κάποιος εισαγόμενος μετανάστης από την Αμερική που κουβαλάει ένα τόσο βαρύ κουσούρι, θα τολμούσε να διεκδικήσει ακόμη και την Πρωθυπουργία στην Ελλάδα.

} Και όμως, κάποιοι κατάφεραν να περάσουν το δόγμα, ότι για να χαρακτηριστεί κάποιος προοδευτικός, θα πρέπει να είναι αριστερός, άθεος και πισωγλέντης.

 

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κινδυνεύει από την αντιπολίτευση του Κασσελάκη και του Ανδρουλάκη.

} Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κινδυνεύει από τα δικά του λάθη και κυρίως από τις δικές του λανθασμένες επιλογές σε όλους σχεδόν τους τομείς.

 

} Με κάποια καθυστέρηση ο Πρωθυπουργός διέγνωσε, αυτός που αποτελούσε παραφωνία στη προσπάθεια για τις Ευρωεκλογές ήταν ο… Θοδωρής Ζαγοράκης, και τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

} Με αρκετή καθυστέρηση διαπίστωσε το λάθος του, και αφού οι δημοσκοπήσεις στη Βόρεια Ελλάδα κάθε άλλο παρά θετικές είναι για τη νέα Δημοκρατία, άρχισε τις επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη.

} Όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταλάβει το λάθος του, μπορεί να είναι αργά για την παράταξη και τον ίδιο.

 

} Ούτε ένας ούτε δύο, επτά δημοσιογράφους έχει βάλει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός, με τον σαλιάρη τον Αυτιά να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

 

} Αρκετοί είναι αυτοί που ενδιαφέρονται να μάθουν, ποιος θα είναι ο ρόλος του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας στις προσεχείς Ευρωεκλογές.

} Κανένας δεν έχει τα ούμπαλα για να αναθέσει ρόλο για τις εκλογές στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί ο Απόστολος είναι πολιτικός με έντονη προσωπικότητα, και δύσκολα υπακούει σε εντολές.

Σχόλια