ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Η αυλή του Μητσοτάκη φτιάχνει κλίμα ενόψει της αποτυχίας των εκλογών...

 



 

Μεταξύ των άλλων, το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη άφησε να διαρρεύσει ότι πρωταγωνιστικό ρόλο της  Προεκλογικής  εκστρατείας  στη Μακεδονία, θα παίξει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Δεν γνωρίζουμε αν ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει μια τέτοια διάθεση λόγω του φορτωμένου καθημερινού του προγράμματος, ή αν η χρησιμοποίηση του ονόματός του έγινε για λίγους σκοπιμότητας  από την αυλή του Πρωθυπουργού.

} Σε κάθε περίπτωση ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας αποφασίζει με γνώμονα το καλό της παράταξης την οποία σέβεται και εκτιμά απεριόριστα, ανεξάρτητα αν διαφωνεί σε ορισμένες επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

} Αυτό που πρέπει να κάνει του επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι, να αξιολογήσει την απόφαση του Πρωθυπουργού σχετικά με τη συμπεριφορά του απέναντι στο Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Αν προχωρήσουν σε μια τέτοια έρευνα θα διαπιστώσουν ότι η ζημιά που θα υποστεί το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη και στη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, θα είναι αρκετά μεγάλη , γιατί η προκλητική του Πρωθυπουργού έχει εξοργίσει τους Φιλάθλους  του ΠΑΟΚ που είναι η συντριπτική πλειοψηφία στη Βόρεια Ελλάδα.

 

} Ο  πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαρά  δήλωσε ότι στηρίζει την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να συμπεριλάβει στο Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας τον Δήμαρχο Χειμάρρας που κρατείται στις φυλακές της Αλβανίας.

} Ο έμπειρος Καλαματιανός  πολιτικός πιστεύει, ότι ο Φρέντι Μπελέρη, θα πρωταγωνιστήσει σε σταυρούς στην εκλογική διαδικασία της 9ης Ιουνίου.

 

} Ο Ανδρουλάκης τρολάρει τον Κασελάκη λέγοντας, ότι όταν αυτό βαπτίστηκε, στην Κολυμβύθρα εμφανίστηκε ο … Ήλιος του ΠΑΣΟΚ.

 

} Αυτή η ασχημόφατσα ο Παπανώτας πριν ακόμη γράψει κάποιες ώρες ως υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές, ο Κασελάκης τον διέγραψε για παλαιότερα είχε κάνει ανόητες δηλώσεις για τις κακοποιημένες γυναίκες.

} Η πίεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, αναγκάστηκε να δείξει την κόκκινη κάρτα στον Παπανώτα που έχει καβαλήσει επικίνδυνα το καλάμι.

} Η επιλογή του Παπανώτα είχε γίνει από τον Κασελάκη, γιατί κουβαλάνε και οι δύο το ίδιο κουσούρι, και η αλληλεγγύη σε αυτή την κατηγορία είναι πολύ μεγάλη.

 

} Ο Πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και παρέστη στην αναγόρευση του φίλο του Κώστα Γραμμένου σε επίτιμου Διδάκτορα.

} Μαζί του ο Κώστας Καραμανλής είχε και τον γιό του , κάνοντας το πρώτα βήματα ώς πολιτικός,  γιατί είναι σίγουρο ότι ο Αλέξανδρος αυτό το επάγγελμα θα ακολουθήσει.

 

} Δημοσκόπηση δείχνει τον Θοδωρή Ζαγοράκη που συμμετέχει στο Ευρωψηφοδέλτιο  του ΠΑΣΟΚ, να κερδίζει σε καθημερινή βάση καινούργιος  φίλους.

} Ο Ζαγόρ είναι συμπαθής σε όλες τις κομματικές πλευρές, γιατί δεν ανήκει σε κανένα τζάκι, και ότι έχει πετύχει το πέτυχε μόνος του χωρίς κανενός  τη βοήθεια.

} Ακόμη, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα των φίλων της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζει τον Θοδωρή Ζαγοράκη, γιατί αδικήθηκε από την συμπεριφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Σχόλια