
Ο ΠΑΟΚ, που έχει γενέθλια, τον έκανε πρόεδρο τη ΕΠΟ για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του κι όχι για… εξυγίανση, «κάηκε» (μάλλον) και ο Σλοβένος διαιτητής Βίντσιτς που είχε βοηθήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Ολυμπιακός απειλεί να μην κατέβει στο γήπεδο χωρίς elite από προηγμένα πρωταθλήματα κι ο Γκαγκάτσης χρειάζεται λαμπάδα ίσα με το μπόι του στην Παναγία της Τήνου και πορεία με τα γόνατα στην εκκλησία για να βρει άκρη
Είσαι, οπαδός του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Όποια μέρα και να πας στην εκκλησία είναι μεγάλη Παρασκευή μετά τα χουνέρια της περασμένη Κυριακής των Βαΐων. Κι άντε, αν είσαι απλός φίλαθλος, ανάβεις ένα κεράκι στον Εσταυρωμένο και κάνεις το Σταυρό σου. Τι χαμπάρια, όμως, έτσι και είσαι Μάκης Γκαγκάτσης και είσαι πρόεδρος στην ΕΠΟ κι έχεις μπροστά σου ένα κάρο παιχνίδι για τον πρωταθλητή; Εκεί δεν φτάνει το ταπεινό κεράκι, μάστορα. Εκεί θέλει λαμπάδα ίσαμε το μπόι σου και στην Παναγία Τήνου να πας να ανάψεις. Αλλά και να πας με τα γόνατα από την παραλία του νησιού, μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας, όπως κάνουνε κάθε χρόνο οι πιστοί στην γιορτή της Παναγίας.
Έτσι είναι. Έχεις από τη μία το ίδιο σου το σπίτι, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να σου λέει άμα δεν μπορείς να παραιτηθείς κι από την άλλη, ο Καραπαπάς σου λέει ότι μετά τη διαρροή με Βίντσιτς, Ομπρένοβιτς και Κρούζλιακ, με διαιτητές από την Σλοβενία και την Σλοβακία, εμείς δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε. Ζητάει elite διαιτητές από προηγμένα πρωταθλήματα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου