Άλλαξε κάτοχο η κορυφή στον Α' όμιλο της Super League 2, με την Αναγέννηση Καρδίτσας να πιάνει το... ρετιρέ μετά τη νίκη επί της Καβάλας (3-0), σε συνδυασμό με την απώλεια της Τρίγλιας στο χθεσινό ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου (1-1). Αντίθετα, στον Β' όμιλο η Καλαμάτα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι ανόδου με τον Πανιώνιο και, πλέον, ξέφυγε με +5 από τους «κυανέρυθρους», δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της κανονικής περιόδου.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας «ξετύλιξε» το... δώρο της χθεσινής (10/1) ισοπαλίας μεταξύ Νίκης Βόλου και Τρίγλιας και αναρριχήθηκε στην κορυφή του Α΄ ομίλου της Super League 2. Επιβλήθηκε 3-0 της Καβάλας, στο ντεμπούτο του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο της, και «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.
Δύο γκολ του Καρίμ στο πρώτο ημίχρονο (23΄ και 42΄) απλοποίησαν τα πράγματα για την Αναγέννηση, με τον Καμπετσή να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 55΄.
Στο άλλο σημερινό ματς της 16ης αγωνιστικής, ο Αστέρας Τρίπολης Β΄ απέσπασε ισοπαλία 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», εξασφαλίζοντας και μαθηματικά τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 34΄ με τον Μπουλούλη, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 43΄ με τον Μπουλλάρι, αλλά έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της παραμονής.
Σε αναμετρήσεις για την 16η αγωνιστική του Α΄ ομίλου της Super League 2 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:
Νίκη Βόλου-ΠΟ Τρίγλιας 1-1
Καμπανιακός-Μακεδονικός 2-1
Νέστος Χρυσούπολης-ΠΑΟΚ Β΄ 0-2
ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Β΄ 1-1
Αναγέννηση Καρδίτσας-Καβάλα 3-0ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 16 αγώνες)
1. Αναγέννηση Καρδίτσας 39
2. ΠΟ Τρίγλιας 38
3. Νίκη Βόλου 33
4. Αστέρας Τρίπολης Β΄ 28
5. Καβάλα 19
6. ΠΑΟΚ Β΄ 18
7. Νέστος Χρυσούπολης 15
8. Καμπανιακός 15
9. ΠΑΣ Γιάννινα 10
10. Μακεδονικός 6
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου