Μάκης για βολευτής με τη Νέα Δημοκρατία!

 

Η είδηση είναι εκατό τα εκατό έγκυρη. Αν ο ΠΑΟΚ πάρει το πρωτάθλημα φέτος, ο Μητσοτάκης που ψάχνεται γενικώς για νέο κόσμος γιατί ο παλιός δεν πουλάει πια στην βόρεια Ελλάδα, δέχτηκε μια πρόταση. Να προτείνει στον Μάκη Γκαγκάτση να είναι υποψήφιος. Ο Γκιουλέκας δεν τραβάει, όλοι το ξέρουν αυτό στην Θεσσαλονίκη. 

Μια χαρά είναι οι σχέσεις του Μάκη με την κυβέρνηση. Ο Βρούτσης, μάλιστα, είχε περάσει και φωτογραφικό νόμο ώστε να αμείβεται ο κάθε πρόεδρος της ομοσπονδίας που δεν επιδοτείται από το κράτος. Κι η μόνη ομοσπονδία που δεν επιδοτείται από το κράτος είναι η ΕΠΟ. Τώρα, αν ο βασιλομπίλαρος Γκαγκάτσης, ο μπαμπάς, ήταν ΠΑΟΚ, κανένας πρόβλημα. Ο Κυριάκος με το ΠΑΟΚ κυβερνάει τόσα χρόνια.

Βέβαια, οι κακές, αλλά και οι καλές γλώσσες λένε ότι θα προτιμήσει το κόμμα του Τσίπρα, που είχε βάλει πλάτη όταν ο πατέρας του Βασίλειος,πήγαινε φουλ για Κορυδαλλό. Στην πολιτική όμως όλα γίνονται. Εδώ ο Κούλης έχει μαζέψει τους μισούς συνεργάτες του Σημίτη. Στον Μάκη θα κολώσει;

Σχόλια