Προλαβαίνει την ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς

 ΠΑΟΚ: Θα γίνει ξανά πατέρας ο Ζίβκοβιτς (pic) | Novasports


Η μεγάλη ώρα του ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στην OPAP Arena (Κυριακή 19/10, 21:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, πλησιάζει κι ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει την προετοιμασία του.
 
Οι διεθνείς επέστρεψαν και πλέον ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της αναμέτρησης κορυφής με την Ένωση. Στη σημερινή (Παρασκευή 17/10) προπόνηση οι Δημήτρης Χατσίδης και Γίρι Παβλένκα υποβλήθηκαν σε θεραπεία και δεν προλαβαίνουν το ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια.


Αντίθετα, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα κι όλα δείχνουν πως θα συμπεριληφθεί στην αποστολή από τον Ρουμάνο τεχνικό. Το Σάββατο (18/10) οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 10:45 και το απόγευμα θα αναχωρήσουν με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για Αθήνα.

Σχόλια