Ο Βιερίνια κατέθεσε λίστα εστιατορίων και ταβερνών,
προκειμένου να διαλέξει ο Λουτσέσκου πού θα μαζεύεται η ομάδα για
εμψύχωση, μετά από μπουλκουμέ. Ο νέος ρόλος του Βιερίνια, κολλητού του
Λουτσέσκου, είναι τομή στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ταβερνομαζώχτρας!
Τα Μυαλά Μας Πονάνε
https://www.facebook.com/share/v/1S9VSdmzS8/?mibextid=wwXIfr
ΑπάντησηΔιαγραφήManavoskylo
Οι φίλαθλοι και οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ πάσχουν από το σύνδρομο του βραστού βατράχου.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο πείραμα με τον βάτραχο και το καυτό νερό είναι μια δημοφιλής αναλογία που χρησιμοποιείται για να εξηγήσει την προσαρμογή σε σταδιακά επιδεινούμενες καταστάσεις. Συγκεκριμένα, εάν ένας βάτραχος τοποθετηθεί σε κρύο νερό που θερμαίνεται σταδιακά, δεν θα αντιδράσει στην αρχή και θα προσαρμοστεί στην αύξηση της θερμοκρασίας. Ωστόσο, όταν το νερό φτάσει σε σημείο βρασμού, ο βάτραχος θα είναι πολύ αδύναμος για να πηδήξει έξω και θα πεθάνει.
Αυτό το "σύνδρομο του βραστού βατράχου", χρησιμοποιείται συχνά για να αναδείξει την τάση των ανθρώπων να προσαρμόζονται σε κακές καταστάσεις.
Συνοπτικά, η ιστορία του βατράχου στο καυτό νερό χρησιμεύει ως μια προειδοποίηση για την ανάγκη να αναγνωρίζουμε και να αντιδρούμε έγκαιρα σε αρνητικές καταστάσεις, αντί να προσαρμοζόμαστε παθητικά σε αυτές.
Σας θυμίζει κάτι;
Reivellere