To αθηναϊκό Π.Ο.Κ κατάπιε τον Ιβάν...

 


Ο ΠΑΟΚ τον ήπιε από την Στεάουα μέσα στην Τούμπα, 0-1 τρίτη σερί ήττα ο προφέσορας Λουτσέσκου. Από την Γαλατά 3-1 και δυο καπάκι στην Τούμπα, τη μία από τον Άρη. Κι οι Ρουμάνοι παίζανε με δέκα για ένα ημίχρονο. Φάουλ του κάνανε του Ρουμάνου, έπεσε κάτω κι έπιασε την μπάλα και ο διαιτητής τον απέβαλε. Να πούμε δυο πράγματα σοβαρά για τον ΠΑΟΚ. Καλές οι πλάκες που κάνουμε μερικές φορές, αλλά εδώ το πράγμα είναι πολύ σοβαρό. Ο Λουτσέσκου είναι ακλόνητος σαν τα τοτέμ που προσκυνούσαν οι Ινδιάνοι Απάτσι και ο φουκαράς ο Αλόνσο ετοιμάζει τις βαλίτσες του, επειδή πήρε ισοπαλία από την Μπάνια Λούκα ο Παναθηναϊκός.

Είσαι Ιβάν Σαββίδης. Μάλιστα. Είσαι πρωταθλητής Ελλάδος και μαγκιά σου. Ο μεγάλος ηγέτης δεν στέκεται σε όσα πέρασαν, αλλά σε όσα περιμένει να έρθουν. Βλέπεις γύρω σου τι παίζει. Η ΑΕΚ έσπασε ρεκόρ με Λαμέλα και Μαρτσιάλ και Κοϊτά, έχει και τον Λιβάι και τα ρέστα. Ο Ολυμπιακός κράτησε τον Κάρμο, πήρε τον Ολιβέιρα, τον Γουίλιαν, τον Γιατζιτσί, τον Βέλντε. Ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Πελίστρι, έκανε και την πιο ακριβή μεταγραφή τον Τετέ, πήρε και τον Ουναϊ που είναι παιχτούρα. Κι ο Ιβάν Σαββίδης τι έκανε; Πήρε τον Μπακαγιόκο από την Λοριέν, που έπεσε στην Β’ κατηγορία της Γαλλίας. Επειδή στο παρελθόν έπαιξε σε Νάπολι, Μίλαν και Τσέλσι. Ο Κρούνιτς, που επίσης απασχόλησε τον ΠΑΟΚ, πήγε στον Ερυθρό Αστέρα με 6 εκατ. ευρώ.

Ένα κι ένα κάνουν δυο. Όταν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός αύξησαν το μπάτζετ, ο Ιβάν Σαββίδης δεν ακολούθησε. Κώλωσε. Απλά είναι η πράγματα. Άπαξ κι έδωσε εντολές ότι συμβόλαιο πάνω από 1.2 μιλιόνια δεν δίνουν σε κανέναν, αυτά παθαίνεις. Να παίζεις με τον Σάστρε και τον Σαμάτα – ξεκίνα και τον Λουτσέσκου να μην μπορεί να αξιοποιήσει τον σέντερ φορ. Όλες οι ομάδες της Αθήνας έχουν διπλάσιο μπάτζετ από τον ΠΑΟΚ. Και μην πει κανένας ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο. Αν δεν παίζουν, παίξε με τον Σάστρε δεξί μπακ και τον Μηχαηλίδη στόπερ και τον Λουτσέσκου φιλόσοφο του ποδοσφαίρου και δημοσιογράφο μαζί. Χαίρετε.

Σχόλια