Μέχρι πότε ο ΠΑΟΚ θα κερδίζει "από τύχη" και "κατά τύχη";

 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/10/2024

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και φιγουράρει στην πρώτη θέση, οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας όμως δεν επιτρέπουν στους φιλάθλους να χαρούν.

} Παρά τη νίκη στη Λιβαδιά, η εμφάνιση της ομάδας κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν, γεγονός που έκανε τους φιλάθλους να ανησυχήσουν.

 

} Ο Λουτσέσκου μέχρι και τον 37χρονο Βιειρίνια επιστράτευσε απέναντι στο Λεβαδειακό προκειμένου να βάλει φρένο στις ήττες που άρχισαν να γίνονται καθεστώς στο ΠΑΟΚ.

} Μόνο τυχαίο δεν είναι, ότι ο παίκτης του Λεβδειακού Γιαννιώτας δήλωσε ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και αυτή δεν κατακτήθηκε αυτό οφείλεται στην τύχη.

 

} Από τους ξένους παίκτες που φόρεσαν τελευταία την φανέλα του ΠΑΟΚ, αυτός που έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει αγωνιστικά την ομάδα, είναι μόνο ο Λόβρεν.

} Η πρώτη εμφάνιση του Κροάτη με την ασπρόμαυρη φανέλα ήταν περισσότερο από ενθαρρυντική, με αποτέλεσμα ο Λόβρεν να εισπράξει δικαιολογημένα τα εύσημα των φιλάθλων.

 

} Ο Μπακαγιόκο που τόσο πολύ διαφημίστηκε, στο παιγνίδι με τον Λεβαδειακό έδειξε ότι δεν μπορεί να σηκώσει τη βαριά φανέλα του ΠΑΟΚ, και ότι είναι επικίνδυνος για την ομάδα του.

} Από το παιγνίδι στη Λιβαδιά ο Ζόβκοβιτς κληρονόμησε ένα σοβαρό τραυματισμό, γεγονός που δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Σερβίας.

 

} Μόνο ένα 24ωρο άφησε ο ΠΑΟΚ τον Άρη στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, αυτό όμως ήταν αρκετό για να χαρούν οι κίτρινοι οπαδοί.

 

} Το ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους τους ΠΑΟΚ είναι, αν οι απόκτηση των νέων μέτριων παικτών είναι επιλογή του Λουτσέσκου η του Ιβάν Σαββίδη.

} Βέβαια, όποιος και να έχει την ευθύνη των επιλογών, για την ομάδα δεν αλλάζει τίποτα γιατί δεν μπορούν να την βοηθήσουν αγωνιστικά.

 

} Σχετικά με τον κεντρικό επιθετικό που ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ο Μορόν αρνείται να υπογράψει το νέο συμβόλαιο με τον Άρη, και χάθηκε η ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, γιατί και ο παίκτης είναι δοκιμασμένος, αλλά και οι απαιτήσεις του ήταν λογικές.

 

} Τα παράπονά του στον Πρόεδρο της ΕΠΟ εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, για την αδικία όπως ο ίδιο λέει που υπέστη η ομάδα του από τον διαιτητή στο παιγνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

} Η ΚΕΔ είναι ανεξάρτητη, και η διαδικασία επιλογής της μέσω της UEFA δεν αμφισβητείται ήταν η απάντηση που έδωσε ο Μάκης Γκαγκάτσης στον Ηλιόπουλο.

 

} Αφού καμιά ομάδα δεν έδειξε ενδιαφέρον να τον αποκτήσει, ο Μειτέ γυροφέρνει στη Θεσσαλονίκη και εξεδήλωσε το ενδιαφέρον του να ξαναφορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

} Η συμπεριφορά όμως του Γάλλου παίκτη ήταν τέτοια, ου δεν αφήνει περιθώρια να τον εμπιστευθούν για δεύτερη φορά την ασπρόμαυρη φανέλα.

 

} Μπορεί ο Λόβρεν να έχει αγγίξει τα 35 του χρόνια, στο πρώτο παιγνίδι που χρησιμοποιήθηκε όμως έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

} Αντίθετα, αυτός που έδειξε το αντίθετο είναι ο Μπακαγιόκο, ο οποίος παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε καλή ηλικία για μπάλα, στο παιγνίδι της Λιβαδειάς έδειξε ότι είναι επικίνδυνα αργός.

Σχόλια

  1. Καθηλωμένος ο Ιβάν στη Ρωσία, ανήμπορος να κάνει μαγκιές, έχει αφήσει τον Ρουμάνο ανεξέλεγκτο.

    Ρήτρες, παιχνίδια εξουσίας, mind games, payroll, ποδόσφαιρο για κολλύριο, δηλώσεις στα media, θεοποίηση του τίποτα, ψυχοβγαλτικά καλοκαίρια, Ευρώπη bye bye, Βιερίνια και τραπεζώματα.

    Με λίγα λόγια ο ΠΑΟΚ του Ιβάν και του Λουτσέσκου.

    Τα Μυαλα Μας Πονάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου