ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Βενιζέλος και Ζαγοράκης, στήριξαν Ανδρουλάκη...

 

Παίζει τα ρέστα του ο Βαγγέλης Βενιζέλος για την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη  και βλέπει… Προεδρία!

 

} Θα ήταν υπερβολικό αν λέγαμε, ότι για την νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, σημαντικό ρόλο έπαιξε η Κρήτη και η Θεσσαλονίκη;

} Είναι δίκαιο όμως και μπορούμε να το υποστηρίξουμε, ότι η Θεσσαλονίκη στήριξη την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη και έβαλε τη βάση για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

} Σημαντική βοήθεια έλαβε ο Νίκος Ανδρουλάκης από τον Βαγγέλη Βενιζέλου αλλά και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, που έδωσε τη δική του σκληρή μάχη.

 

} Κάποιοι αφελείς του αριστερού χώρου συνεχίζουν να εκφράζουν την απορία τους για τον λανθασμένο πολιτικό δρόμο που επέλεξε να ακολουθήσει ο Κασσελάκης με αποτέλεσμα να μπορεί να διεκδικήσει την Προεδρία στο ΣΥΡΙΖΑ.

} Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία, ότι το παιδί από το Μαϊάμι βιάστηκε να καβαλήσει το καλάμι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη διάπραξη πολλών και σοβαρών λαθών.

 

} Το πρώτο λάθος όμως το διέπραξε ο Στέφανος όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια έχοντας δίπλα του τον … σύζυγό του και τη... Φάρλι δηλώνοντας ότι είναι GAY.

} Όσο και να έχει ωριμάσει η κοινωνία μας, οι πολίτες δύσκολα μπορούν να δεχθούν για Αρχηγό τον πολιτικό που κουβαλάει ένα τόσο σοβαρό κουσούρι.

 

} Η προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη να ζητήσει συνάντηση με τον Νίκο Ανδρουλάκη, μας έβαλε σε κάποιες πονηρές σκέψεις που θα τις εκφράσουμε παρακάτω.

} Θεωρούμε ότι ο Πρωθυπουργός αποφάσισε να προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Βαγγέλη Βενιζέλου, και έκανε το πρώτο βήμα με τη συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

} Έτσι, θα έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, αλλά θα απαλλαγεί και από τη σκιά των Καραμανλή Σαμαρά, που κάθε άλλο παρά εύκολο είναι να τους αγνοήσει.

 

} Ο εκπρόσωπος τύπου της Κυβέρνησης Παύλος Μαρινάκης δήλωσε, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε τη θέση του σχετικά με τον νέο Περιφερειάρχη της Κεντρικής Μακεδονίας  λέγοντας ότι τον νέο Περιφερειάρχη θα επιλέξει και θα δρομολογήσει ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

} Αυτό σημαίνει, ότι εκτός κάποιου συγκλονιστικού απροόπτου η νέα Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι η Νανά Αηδονά.

 

} Αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Οικογένειας Τζιτζικώστα και προσφέρει τις υπηρεσίες του πρώτα στον αείμνηστο Γιώργο Τζιτζικώστα και στη συνέχεια στον Απόστολο Τζιτζικώστα.

} Αναφερόμαστε στον Διευθυντή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στον εξαιρετικό οικογενειάρχη, στον θαυμάσιο Παππού, στον ξεχωριστό και πολύ χρήσιμο Θανάση Θάνο.

 

Μπορεί η θέση μας να ενοχλήσει κάποιους… ευαίσθητους, εμείς όμως θα την εκφράσουμε γιατί  θεωρούμε ότι είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και απηχεί τη συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.

} Το θέμα αφορά τους λαθρομετανάστες που παρά τα μέτρα φύλαξης των συνόρων μας, συνεχίζουν να έρχονται στη Χώρα μας με σαπιόβαρκες τις οποίες στη συνέχεια βουλιάζουν, γιατί γνωρίζουν ότι θα τους μαζέψουν οι Έλληνες.

} Αν, λέμε αν, οι Έλληνες δεν έδειχναν μια τέτοια ευαισθησία, θα τολμούσαν όλοι αυτοί οι μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία να επιλέξουν την Ελλάδα;

 

Σχόλια