ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Τόσο πολλοί ...πισωγλέντηδες πια στον Σύριζα;!

 Γελοιοποιούν την Ελλάδα οι πισωγλέντηδες – Ο Κασσελάκης ανέβασε φωτογραφία  με τον Τάιλερ στα χιόνια για του Αγίου Βαλεντίνου | Karditsastakra


 

Στις δημοσκοπήσεις σχετικά με την πρόθεση ψήφου των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ, προηγείται με αρκετά μεγάλο ποσοστό ο Κασσελάκης, και το ερώτημα που προκύπτει είναι αν στον αριστερό χώρο έχουν αυξηθεί τόσο πολύ οι πισωγλέντηδες...

 

] Είναι να τρελαίνεται κανείς με την συμπεριφορά κάποιων … προοδευτικών του «κώλου» του αριστερού χώρου, που στη προσπάθειά τους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, εμφανίζονται στα μέσα ενημέρωσης και με τις ανοησίες που εκστομίζουν προκαλούν την οργή των σοβαρών πολιτών.

} Αναφερόμαστε σε αυτή την κακομούτσουνη Ακρίτα, που ενοχλήθηκε από τον γάμο της κόρης του πρώην Βασιλιά της Ελλάδας, και προσπάθησε να τον διακωμωδήσει.

 

} Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο αποτυχημένος από κάθε άποψη Μικρούτσικος, ο οποίος σχολίασε τον Παύλο γιατί χόρεψε τον χορό της Δραπετσώνας που τον χορεύουν μόνο οι… αριστεροί.

} Αντιλαμβάνονται άραγε όλοι αυτοί οι… προοδευτικοί της  αριστεράς, πόσα χρόνια βρίσκονται πίσω σε νοοτροπία, ώστε να σταματήσουν τις ανοησίες;

 

} Προχθές στη Βουλή όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου διαμαρτυρήθηκε στον Πρόεδρο της Βουλής γιατί δεν την έδωσε τον λόγο, για να πάρει την εξής απάντηση από τον Κώστα Τασούλα.

} Εσείς θα μιλήσετε τελευταία, γιατί ο σοφός Λαός σας κατέταξε στην τελευταία θέση στις εκλογές, και με τις κραυγές δεν μπορείτε να κερδίσετε καλύτερη θέση!!

 

} Οι δύο Μακεδόνες πολιτικοί Γιώργος Ορφανός και Παναγιώτης Ψωμιάδης που είχαν μια πολύ καλή πορεία στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας, δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη την επιθυμία τους σχετικά με το επόμενο πολιτικό τους βήμα.

} Ο Γιώργος Ορφανός ενδέχεται να διεκδικήσει μια θέση στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, μέχρι σήμερα όμως δεν έχει δείξει τις προθέσεις του.

} Την υποψηφιότητα του Γιώργου Ορφανού στην Α Περιφέρεια Θεσσαλονίκης στηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία όμως δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον Πρωθυπουργό.

 

} Σε ότι αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτός μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στη Βουλή μέσα από το Κόμμα της Λατινοπούλου.

 

} Αγαπητέ μου ο Απόστολος Τζιτζικώστας ενδιαφέρεται σε ποιον να παραδώσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, γιατί στόχος του να επιστρέψει και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

} Η απόφασή του να στηρίξει την Αηδονά για τη θέση του Περιφερειάρχη μόνο τυχαία δεν είναι, γιατί η Νανά μπορεί να κρατήσει τις ισορροπίες που τόσο απαραίτητες θεωρεί ο Απόστολος.

 

} Κάποιος έγραψε ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα επιλέξει την πολιτική του πορεία, ανάλογα με το ποιος θα εκλεγεί Πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ.

} Πράγματι, αν ο Νίκος Ανδρουλάκης καταφέρει να κατακτήσει την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, τότε ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει αρκετές επιλογές.

} Κάποιες φωνές που ακούγονται και θέλουν τον πρώην Ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη να επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία, αυτές μάλλον είναι ανώριμες.

 

Σχόλια