Το λάχανο του Λίμπερο, μας τα έχει κάνει μπαλόνια...

 

 Libero FM107.4 Sport Radio | Thessaloníki

 

 

Μπαλαδόρε έχω μόνο μία απορία που θέλω να μου λύσεις, εκείνο το λάχανο που κάνει την οπαδική εκπομπή στον libero (20:00-22:00) που μας έχει φάει τα συκώτια εδώ και μήνες ότι ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο ρόστερ απο το 1926, θα βγει και αύριο να κάνει εκπομπή?? '

Η θα ντραπεί και θα κάνει δημόσια δήλωση ότι ζητάει συγνώμη που μας ρυπαίνει τόσο καιρό την ακοή μας με τη χαζομάρα του και ως εκ τούτου μας απαλλάσει πλέον απο την απόλυτη βλακεία του? 

Και επειδή είδα τα μούτρα του στην εκπομπή που κάνει στο youtube και μου φάνηκε ότι είναι της τρίτης ηλικίας, εύκολα μπορώ να υποθέσω ότι βλέπει εδώ και δεκαετίες τον ΠΑΟΚ, και έτσι εύκολα αναρωτιέται κανείς: έναν Ομάρ Τετράτζε που έπαιζε κάποτε στα χαφ δεν τον θυμάται ο ****?

 Καλύτερο ρόστερ έχοντας στα χαφ τον 35χρονο (τα ζώα μου αργά) Σβαμπ, τον Τσετσένο Οζντόεφ, και τον Μπακαγιόκο των 800 χιλιάδων ενώ ο προπονητης και το τμήμα scouting θέλανε το καλοκαίρι τον Rade Krunic που πήγε τελικά με 6 εκατομμύρια ευρώ στον Ερυθρό Αστέρα? 

Και δίνουν μικρόφωνο σε έναν τέτοιο ***να λέει για καλύτερο ρόστερ?

 Όταν πουλήθηκε ο Κουλιεράκης μας λέγανε (οι αρδ και όχι ο ***) ότι θα έφερναν τον παιχταρά (τον Σλοβένο) τον Ντρκούσιτς με τα χρήματα της Βολφσμπουργκ, τελικά αποφάνθηκαν λίγο μετά οι ΑΡΔ ότι ο παίχτης απτην στιγμή που τον θέλει η Ζενίτ δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να ανταγωνιστεί και να τον κερδίσει από μία τόσο πλούσια ομάδα και όλοι μείναμε με την εντύπωση ότι ο Σλοβένος παίζει σήμερα στη Ζενίτ αφού εκεί τελείωσαν όλα τα ρεπορτάζ (με την μετακίνησή του στη Ζενίτ), ξέρει όμως κανείς που παίζει τελικά σήμερα ο Ντρκούσιτς? 

Σωστά ίσως να το μαντέψατε.. ειναι και αυτός στον ταπεινό Ερυθρό Αστέρα παρέα με τον Κρούνιτς που ο τσιγκούνης ο Σαββίδης δεν πήρε στον προπονητή παρά την εισήγηση του scouting team!!! Άρα εμείς αντί να επεδύσουμε τα χρήματα της Βολφσμπουργκ, πήραμε έναν Σαματα και στην άμυνα (ότι πιο φθηνό δηλαδή υπήρχε - Κόλευ). 

Περιμένω λοιπόν απαντηση: ο *** που μας τα έχει κάνει μπαλόνια για το καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών, θα κάνει και αύριο (χωρίς ντροπή) εκπομπή? Τον Τετράτζε τον θυμάται που ήθελε 10 Μπακαγιόκο για πρωινό? Ο Κρούνιτς, ο Ντρκούσιτς γιατί παίζουν στον ταπεινό Ερ. Αστέρα, ενώ θα μπορούσαμε να τους πάρουμε με τα χρήματα της Βολφσμπουργκ (και να μας μείνουν και ρέστα?) 

Σχόλια