ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ανασχηματισμό με υπουργούς που να...σκοράρουν!

 

 Ο ανασχηματισμός του Σεπτεμβρίου: Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται και ποιοι  επιστρέφουν - Radar.gr | Radar.gr


 

 Νέα δημοσκόπηση συνεχίζει να δίνει προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 26,5%, το ΠΑΣΟΚ σταθερά να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση, και τον ΣΥΡΙΖΑ να περιορίζεται στο 7,6% και στην τρίτη θέση, κάτω από το ΚΚΕ και την Ελληνική Λύση.

} Δεν υπήρχε καμιά απολύτως αμφιβολία, ότι η παρουσία του Κασσελάκη και με το σοβαρό κουσούρι που κουβαλάει, θα πατώσει τον ΣΥΡΙΖΑ.

} Τυχοδιώκτη και Πολιτικό απατεώνα χαρακτήρισε  τον Κασσελάκη ο Γιώργος Τσίπρας. Που κακώς βρέθηκε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

 

} Ο Ιβάν Σαββίδης διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα λέγονται, ότι δηλαδή βρίσκεται πίσω από την υποψηφιότητα του Φάμελου διευκρινίζοντας, ότι ο Λαός αποφασίζει για την πολιτική και όχι οι επιχειρηματίες.

 

} Είναι βέβαιο, ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης δεν πρόκειται να κρεμάσει τα πολιτικά του παπούτσια όπως κάποιοι αφελείς πιστεύουν.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι νέος, έχει διάθεση και μπορεί να προσφέρει αν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες.

 

} Εκείνο που δεν γνωρίζουμε είναι, ποιον πολιτικό δρόμο θα επιλέξει να ακολουθήσει ο πρώην  Ευρωβουλευτής.

} Θα διεκδικήσει πάλι μια θέση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο η θα επιλέξει να δοκιμάσει την εκλογή του στην Ελληνική Βουλή;

} Αν επιλέξει το δεύτερο δρόμο, δηλαδή να διεκδικήσει μια έδρα στην Ελληνική Βουλή, αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση πρέπει να το κάνει μέσα από την Β Περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

 

} Ο Υπουργός Αθλητισμού Βρούτσης απαγόρευσε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ταξιδέψουν στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να στηρίξουν την ομάδα τους στο παιγνίδι με τον Πανιώνιο.

} Κατά τα άλλα ο Πρωθυπουργός πριν μερικές ημέρες είχε δηλώσει ότι η βία στα γήπεδα έχει ελεγχθεί απόλυτα από τα θεσμικά όργανα.

 

} Κλείδωσαν πάλι τη Θεσσαλονίκη και ταλαιπώρησαν τους πολίτες για να κάνουν το γούστο τους κάποιοι προβληματικοί Παππούδες που συμμετέχουν στον 12ο Ημιμαραθώνιο. 

 

} Οι πληροφορίες μας αναφέρουν, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης πολύ σύντομα  θα προχωρήσει σε Κυβερνητικό ανασχηματισμό, γιατί διαπίστωσε ότι ορισμένοι Υπουργοί δεν… σκοράρουν.

} Ο Πρωθυπουργός θέλει Υπουργούς που να σκοράρουν, γιατί χωρίς την επιτυχία γκολ δύσκολα φτάνει μια ομάδα στη νίκη.

 

} Στο ΣΥΡΙΖΑ τα μέλη για τους δικούς τους λόγους δεν τολμούν να αναφέρουν τον πραγματικό ρόλο, για τον οποίο κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να εμποδίσουν τον πισωγλέντη  να κατακτήσει την Προεδρία .

} Για να πετύχουν το στόχο τους χρησιμοποιούν τα θεσμοθετημένα όργανα, ενώ ο πραγματικός λόγος είναι άλλος και τον γνωρίζουν.

} Στην πολιτική μπορεί κάποιος να κάνει εκτιμήσεις, δεν μπορεί όμως να κάνει προβλέψεις, γιατί τα συμφέροντα είναι πολλά και εύκολα αλλάζουν την πολιτική τους πορεία.

 

} Αγαπητέ μου το έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές, ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει όλες τις προϋποθέσεις και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον επιτρέπουν να παίξει σημαντικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας. Και θα το κάνει...

 

Σχόλια