ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Όταν παίζεις τον ρόλο της Συζύγου, δεν μπορεί να είσαι υποψήφιος για την προεδρία του Σύριζα...

 

 ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Αποκλείστηκε η υποψηφιότητα Κασσελάκη, δίνει ραντεβού στο  συνέδριο - Συνεχής ενημέρωση - ΤΟ ΒΗΜΑ


Ο σύντροφός σας βρίσκεται στην Ελλάδα ή έφυγε στην Αμερική;” ρώτησε δημοσιογράφος τον Κασελάκη για να τον διορθώσει λέγοντας, ο Τάιλερ δεν είναι σύντροφος είναι Σύζυγος.

} Όσοι είχαν τυχόν αμφιβολίες ο Στέφανος το ξεκαθάρισε δηλώνοντας ότι ο Τάιλερ είναι σύζυγός του άρα αυτός παίζει το ρόλο της συζύγου.

 

} Αυτά έμαθαν και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ κι έδειξαν κόκκινη κάρτα στον Κασσελάκη, αποκλείοντάς τον από το να είναι υποψήφιος και να διεκδικήσει την Προεδρία στο Κόμμα.

} Δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε, ότι το σοβαρό κουσούρι που κουβαλάει ο Κασσελάκης, δεν του επιτρέπει ώστε να μπορεί να συνεργαστεί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Τηλεοπτικό σκουπίδι χαρακτήρισε τον Λιάγκα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για τον τρόπο που σχολίασε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Μπάντλοκ. Διότι ο Μάκης όπως και οι άλλοι επικριτές, δεν έχουν κάνει την παραμικρή σκουπιδιά στη ζωή τους...

 

} Ο Ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου  στήριξε φανερά την υποψηφιότητα του Χάρη Δούκα για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Και...δικαιώθηκε από την ανάποδη!

} Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και ο Λεφτά υπάρχουν, μόνο που αυτός στήριξε τον Δούκα κρυφά, γιατί έτσι έμαθε να κινείται. Στις σκιές...

} Οι ψηφοφόροι όμως του ΠΑΣΟΚ, γνωρίζουν ότι αν τα αδέλφια Νίκος και Γιώργος δεν κληρονομούσαν το όνομα Παπανδρέου θα βρίσκονταν στα αζήτητα γι αυτό και δεν τους πήραν στα σοβαρά και ψήφισαν Ανδρουλάκη.

 

} Φοιτητές εγκλώβισαν τον Πρύτανη του ΑΠΘ ο οποίος ζήτησε τη βοήθεια της Αστυνομίας, η οποία ενέργησε άμεσα και προχώρησε στην απελευθέρωσή του.

} Και όμως, κάποιοι … προοδευτικοί του αριστερού χώρου δεν συμφωνούν με την επέμβαση της Αστυνομίας, προκαλώντας την οργή των σοβαρών και νοήμων πολιτών.

 

} Η Πολωνία κλείνει τα σύνορα σε μετανάστες χωρίς έγγραφα, και καλό είναι να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

} Η παρουσία όλων αυτών των λαθρομεταναστών έχουν μαγαρίσει την Ελλάδα και θα πρέπει να σταματήσει αυτή η λανθασμένη πολιτική που ακολουθείται.

 

} Κάποιοι δημοσιογράφοι του γλυκού νερού βιάστηκαν να γράψουν, ότι αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξαντλήσει τη θητεία του, θα προτείνει για Πρόεδρο στη Νέα Δημοκρατία τον Δένδια.

} Αυτή είναι αυθαίρετη θέση ορισμένων δημοσιογράφων της πλάκας, γιατί τον νέο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας θα τον εκλέξουν οι πολίτες και δεν θα τον διορίσει ο Κυριάκος.

 

} Ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Βενιζέλος ψήφισε χθες για την ανάδειξη του νέου Προέδρου, και είναι περιττό νομίζω να αναφέρουμε, ότι ο Θεσσαλονικιός Πολιτικός στήριξε την εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη.

 

 

Σχόλια