Τρίτωσε το κακό για τον ΠΑΟΚ και βαράνε καμπάνες...

 

Τρίτωσε το κακό… | Paokmania.gr

Τρίτωσε το κακό για τον ΠΑΟΚ, και μετά την ήττα στην Τουρκία από την Γαλατασαράϊ, και την ήττα από τον Άρη, ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα και με την Στεάουα που για 40 περίπου λεπτά αγωνίζονταν με 10 παίκτες.

} Οι αρμόδιοι και ειδικότερα ο Λουτσέσκου πρέπει να θεραπεύσει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί την ομάδα, γιατί οι φίλαθλοι άρχισαν να ζητούν εξηγήσεις για τα τελευταία αποτελέσματα.

} Δευτερόλεπτα πριν ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ δέχεται ένα αστείο γκολ που οφείλεται αποκλειστικά στην επιπολαιότητα των παικτών της αμυντικής γραμμής της ομάδας και ειδικότερα του Μιχαηλίδη.

} Αν εξαιρέσουμε δύο-τρεις ευκαιρίες, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έδειχναν να τα έχουν χαμένα και με ιδιαίτερη ευκολία να χάνουν τη μπάλα από τους αντιπάλους τους .

} Για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού που να μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 } Οι τρεις παίκτες που χρησιμοποιούνται στο κέντρο της επίθεσης, δεν είναι αυτοί που μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

} Παρά το γεγονός όμως όπως υπάρχει αυτή η αδυναμία στο χώρο της επίθεσης, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικεί την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

} Το μεγάλο ταλέντο που λέγεται Κωνσταντέλιας, ο Λουτσέσκου μόνο στο παιγνίδι με τον Άρη τον χρησιμοποίησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, και με την εμφάνισή του ο μικρός εξέθεσε τον Ρουμάνο.

} Σε αρκετά παιγνίδια δεν τον επέλεγε στην αρχική ενδεκάδα, και σε άλλα τον αντικαθιστούσε γιατί τον θεωρούσε κουρασμένο, μέχρι που τον έδωσε την απάντηση ο ίδιος ο παίκτης όταν ρωτήθηκε από κάποιο δημοσιογράφο αν αισθάνεται κουρασμένος, για να πάρει την εξής απάντηση.

} Είμαι μόνο 21χρονών και δεν εργάζομαι σε φούρνο για να χρειάζεται να ξυπνώ από τα μαύρα χαράματα για να δουλέψω.

} Σχετικά με τους νέους παίκτες που αποκτήθηκαν τελευταία, δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για τους Μπακαγιόκο και Κόλεϊ.

} Όσο για τον Λόβρεν αυτόν θα τον κρίνουμε όταν ο Λουτσέσκου τον δώσει την ευκαιρία να δείξει σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

} Φίλος της στήλης μας έστειλε μήνυμα στο οποίο μας γράφει, ποια είναι η διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στον Θοδωρή Ζαγοράκη και τον Μάκη Γκαγκάτση ως Προέδρους της ΕΠΟ.

} Καταρχάς τον πρώτο δεν μπορούμε να τον κρίνουμε γιατί αφενός  ο χρόνος που παρέμεινε στην Προεδρία της ΕΠΟ ήταν ελάχιστος, και αφετέρου γιατί η συμμορία της Αθήνας δεν τον άφησε να εφαρμόσει τα σχέδιά του.

} Η περίπτωση του Μάκη Γκαγκάτση είναι διαφορετική, όπως διαφορετική είναι και η εμπειρία του συγκριτικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

} Ο σημερινός Πρόεδρος της ΕΠΟ έστειλε από την πρώτη στιγμή μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ότι αυτός είναι το κουμάντο και δεν πρόκειται να ανεχθεί κάποιους κατεργάρηδες να τον πριονίζουν την καρέκλα.

} Ο Μάκης Γκαγκάτσης κατέβασε αμέσως στην Αθήνα την στενή του συνεργάτιδα Κική, η οποία έχει αναλάβει τη διαχείριση των προσκλήσεων και των εισιτηρίων της Εθνικής ομάδας, ώστε να αισθάνεται ασφαλής για το αποτέλεσμα .

 

Σχόλια