ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Αντιπολίτευση μέσα από τη Νέα Δημοκρατία!

 

 


Μετά τους 11, οι 8 της ΝΔ: Ομαδική ερώτηση βουλευτών για τη φαρμακευτική  δαπάνη συνταξιούχων

Μια μερίδα Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει σοβαρή Αντιπολίτευση, και ανέλαβαν αυτοί να παίξουν αυτόν τον σοβαρό  ρόλο.

} Κατέθεσαν ερωτήσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς της Κυβέρνησης που δείχνουν ότι έχουν χαλαρώσει επικίνδυνα, και ζήτησαν να έχουν την απαραίτητη ενημέρωση για σοβαρά θέματα.

} Είναι αλήθεια, ότι ο Πρωθυπουργός κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι από κάποιους Υπουργούς, και εμφανίζεται αποφασισμένος να προχωρήσει σε νέο ανασχηματισμό, και τους ανεπαρκείς να τους δείξει την…. Κόκκινη κάρτα.

} Κάνουν σοβαρό λάθος όσοι πιστεύουν, ότι η πολιτική πορεία του Απόστολου Τζιτζικώστα θα τελειώσει ως Επίτροπος της Ευρώπης.

} Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει όλες τις προϋποθέσεις ,  διαθέτει τα απαραίτητα προσόντα, και μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτικά δρώμενα της Χώρας.

} Αυτή είναι μια γενικότερη διαπίστωση, και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό πολιτών πιστεύει ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας θα κληθεί να αναλάβει την Προεδρία στη Νέα Δημοκρατία μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που δείχνει κουρασμένος.

} Όπως αρκετές φορές το έχουμε τονίσει, καταλληλότερη να αντικαταστήσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας χωρίς καμιά απολύτως αμφιβολία, είναι η Νανά Αηδονά.

} Αν όμως κάτι στραβώσει και τη θέση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κατακτήσει κάποιος άλλος, δεν πιστεύουμε ότι θα τολμήσει να προχωρήσει στην αλλαγή κάποιων συνεργατών του Απόστολου.

} Άλλωστε οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη είναι περασμένοι από όλες τις απαραίτητες δοκιμασίες, και έχουν αποδείξει πόσο χρήσιμοι είναι για την Περιφέρεια.

} Αρκετοί είναι οι πολιτικοί που θα ήθελαν να έχουν στα γραφεία τους συνεργάτες με τις ικανότητες του Νίκου Ιωάννου, του Κώστα Μπέφα, του Γιώργου Παπαλεξίου και τις εξαιρετικές κοπέλες που επανδρώνουν το γραφείο του Απόστολου Τζιτζικώστα.

} Αυτός που θα τολμήσει να αμφισβητήσει όλους τους παραπάνω θα πρέπει να χρίζει νοσηλείας και Ιατρικής παρακολούθησης γενικότερα.

} Ο Κασσελάκης κλήθηκε να παραστεί  σε κάποια συγκέντρωση που οργάνωσαν φίλοι του, και εμφανίστηκε με τον Τάιλερ και την φάρλη.

} Αυτό δείχνει, ότι ο Στέφανος έχει σοβαρά κουσούρια και δύσκολα μπορεί να τα κόψει, γι αυτό και ο πρώην φίλος του Παύλος Πολάκης άρχισε να κρατάει τις απαραίτητες αποστάσεις.

} Ο Θοδωρής Ζαγοράκης αγαπητέ μου έχει πολλούς και σοβαρούς λόγους να στηρίζει την υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την Προεδρία στο ΠΑΣΟΚ, γιατί υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι και καλοί συνεργάτες ως Ευρωβουλευτές.

} Η Δήμαρχος Καλαμαριάς πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το πρόβλημα που υπάρχει στην προέκταση της Πόντου στη περιοχή της Νέας Κρήνης, πριν πιάσουν οι βροχές και αρχίσουν να λιμνάζουν τα νερά με άμεσο κίνδυνο να πλημμυρίσει η οικοδομή που βρίσκεται στην κάτω πλευρά της οδού.

} Η Χρύσα Αράπογλου καλείται να κάνει αυτό που δεν έκανε στην θητεία ο προηγούμενος Δήμαρχος, και πιθανόν να πλήρωσε την αδιαφορία του με την μη εκλογή του.

} Σε παρακαλώ πολύ,  Βάλε τα κείμενα όσο πιο γρήγορα γίνεται.

 

Σχόλια