Ο Λουτσέσκου βρίσκεται σε διαρκή πανικό...

 

Ξεκάθαρο μήνυμα από Λουτσέσκου – Εκεί στάθηκε για τη νίκη του ΠΑΟΚ στη  Λιβαδειά

Μετά από μια μέτρια εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει αγχωτική νίκη απέναντι στο Λεβαδειακό που έχασε πέναλτι και άλλες ευκαιρίες.

} Ο Λουτσέσκου έδειξε με τις επιλογές του ότι βρίσκεται σε πανικό, ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του, με αποτέλεσμα να επιλέγει παίκτες στην αρχική ενδεκάδα, που έχει εξοργίσει και όχι άδικα τους φιλάθλους.

} Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής θα ξεκινούσε στην αρχική ενδεκάδα με τον Κωνσταντέλια, ο Ρουμάνος τεχνικός όμως σε κρίσιμα παιγνίδια τον αγνοεί και τον θυμάται μόνο όταν η ομάδα κινδυνεύει.

 

} Σχετικά με τους νέους παίκτες, ο Μπακαγιόκο βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, ενώ ο Κόλεϊ είναι επιρρεπής στα λάθη.

} Ο ΠΑΟΚ άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο και να διεκδικεί τη νίκη, όταν ο Λουτσέσκου υποχρεώθηκε να προχωρήσει σε αλλαγές.

 

} Μεγάλ, σημαντική αλλά και αναπάντεχη νίκη πέτυχε ο μπασκετικός ΠΑΟΚ την πρώτη αγωνιστική επί της ισχυρής ομάδας του Περιστερίου δημιουργώντας ευχάριστο κλίμα στις τάξεις των φιλάθλων.

} Μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ εμφανίζεται ισχυρή και με αυτοπεποίθηση, ώστε να έχει μια καλή αγωνιστική πορεία.

} Η εμφάνιση της ομάδας απέναντι στο Περιστέρι δημιούργησε κλίμα αισιοδοξίας στους φιλάθλους, και αυτό είναι ιδιαίτερα ευχάριστο.

 

} Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, και όπως ήταν αναμενόμενο διαμαρτύρεται για τη διαιτησία.

} Όταν όμως η ΑΕΚ γκρινιάζει για τον  διαιτητή, αυτό σημαίνει ότι η διαιτησία βρίσκεται σε καλό δρόμο και μπορεί να συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία.

 

} Οι τρεις συνεχόμενες ήττες ενόχλησαν τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, και στο τέλος του αγώνα με την Στεάουα, ακούστηκαν δικαιολογημένες διαμαρτυρίες.

}Οι διαμαρτυρίες αυτές δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητες από τους αρμοδίους του ΠΑΟΚ, γιατί το μέχρι τώρα καλό  κλίμα αρχίζει να χαλάει.

 

} Δεν με κάνει χαρούμενο η συμπεριφορά των επιθετικών δήλωσε ο Λουτσέσκου μετά το τέλος του αγώνα την Στεάουα.

} Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ δεν εντοπίζεται μόνο στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, και είναι να απορεί κανείς για τη θέση του Ρουμάνου τεχνικού.

 

} Η ομάδα διαθέτει αργούς παίκτες σε όλες τις γραμμές της, και αυτό αποτελεί σοβαρό μειονέκτημα για τον τρόπο που παίζεται το ποδόσφαιρο.

} Δεν μπορεί να μη βλέπει ο Λουτσέσκου ότι ο Μιχαηλίδης είναι επιρρεπής στις γκάφες, και ότι αποτελεί άμεσο κίνδυνο για την ομάδα σε κάθε παιγνίδι;

 

} Οι παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή είναι αργοί, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βοηθήσουν στην επίθεση αλλά και στην άμυνα όταν είναι ανάγκη.

} Τόσο ο Τσάλοφ όσο και ο Τισαντάλι με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις τους, σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τα συμβόλαιά τους.

 

} Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επέβαλε πρόστιμο στους παίκτες  για τις τρεις συνεχόμενες ήττες της ομάδας, γεγονός που έχει εξοργίσει τους φιλάθλους.

} Το ερώτημα είναι, αν το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και στον Λουτσέσκου, γιατί έχει τις δικές του ευθύνες για τις ήττες της ομάδας.

 

} Ο Τζίμας που δόθηκε δανεικός για να χωρέσουν κάποια παλτά του εξωτερικού σκοράρει συνεχώς, και δικαιολογημένα οι φίλαθλοι εκφράζουν την απορία τους για την επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού.

 

Σχόλια

  1. ΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΣ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΕ ΤΟΥ ΡΟΥΜΑΝΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ (ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) ΜΕ ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου