Ο κόσμος δεν γεμίζει το γήπεδο, γιατί η διοίκηση άφησε τον ΠΑΟΚ χωρίς επιθετικό...

 

 Επικό πανό στη Θύρα 4 (pic) | inpaok.com

Φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια ο Άρης έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τη νίκη μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, και αυτό έγινε και την 6η αγωνιστική.

} Ο Μανού του Άρη αφού πρώτα κατάφερε να περάσει όλη σχεδόν την άμυνα του ΠΑΟΚ, πέτυχε το γκολ σε κλειστή γωνία της εστίας του Κοτάρσκι.

} Μπορεί ο ΠΑΟΚ να δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλό του, η αδυναμία όμως των επιθετικών να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, έγινε η αιτία να υποστεί την ήττα.

 

} Ο Κωνσταντέλιας έκανε εξαιρετική εμφάνιση, όμως παρά το γεγονός ότι είχε τις ευκαιρίες, δεν κατάφερε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ και να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του.

} Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το επαναλάβουμε για μια ακόμη φορά, πόσο απαραίτητη είναι η ενίσχυση της ομάδας με την απόκτηση κάποιου έμπειρου παίκτη που να μπορεί να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

 

} Ήμασταν πολύ καλύτερη από τον Άρη, αλλά δεχθήκαμε ένα απίθανο γκολ δήλωσε ο Λουτσέσκου, που και στο συγκεκριμένο παιγνίδι δεν απέφυγε τα δικά του λάθη.

} Γιατί λάθος θεωρούμε εμείς το γεγονός, ότι ο Ρουμάνος τεχνικός δεν χρησιμοποίησε τον Σορετίρε που είναι γρήγορος και στο παιγνίδι αυτό κατά τη δική μας εκτίμηση ήταν απαραίτητος.

 

} Ο Κωνσταντέλιας με την απάντηση που έδωσε σε κάποιο δημοσιογράφο του γλυκού νερού απέδειξε, ότι εκτός από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι ένας αυθεντικός έξυπνος νέος.

} Επειδή έχετε και τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια μήπως στον ντέρμπι με τον Άρη ήσουν κουρασμένος, ρώτησε δημοσιογράφος τον Κωνσταντέλια, για να πάρει την εξής εύστοχη απάντηση από τον παίκτη του ΠΑΟΚ.

} Είμαι μόνο 21χρονών , και δεν δουλεύω σε φούρνο για να χρειάζεται να ξυπνώ από τα μαύρα χαράματα ήταν η εύστοχη απάντηση του Κωνσταντέλια.

 

} Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε για το παιγνίδι με την Στεάουα ήταν η παρότρυνση του Γιώργου Σαββίδη απευθυνόμενος στους παίκτες μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη .

 

} Αγαπητέ μου δεν γνωρίζουμε ποιο γεγονός οδήγησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ να μη γεμίσουν το γήπεδο στον ντέρμπι με τον Άρη.

} Αυτό πρέπει να απασχολήσει τους αρμόδιους  της ομάδας, που για μια ακόμη αγωνιστική περίοδο την άφησαν χωρίς κεντρικό επιθετικό.

 

} Στην Εθνική Τανζανίας επιστρέφει ο Σαμάτα γράφουν κάποιοι καλά… ενημερωμένοι δημοσιογράφοι, με την ευχή τον φιλάθλων να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ.

 

}Αλλαγή ώρας  στο παιγνίδι με τον Λεβαδειακό ζήτησε ο ΠΑΟΚ, και αντί για τις 19.00 ο αγώνας να ξεκινήσει στις 20.30 όπως είχε ζητήσει εξ αρχής.

}Τον Σάσα Στέγκεμαν όρισε η UEFA να διευθύνει τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Στεάουα  Βουκουρεστίου  στην Τούμπα σήμερα το βράδυ στις 22.00΄

} Τον διαιτητή Βεργέτη όρισε η ΚΕΔ να διευθύνει το παιγνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Λεβαδειακό και ΠΑΟΚ.

Σχόλια