Έδειξε αγωνιστική αξιοπρέπεια στη Φιλαδέλφεια...

 

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Μπάμπα εκμεταλλεύτηκε την κακή αντίδραση του Στρακόσα για το  1-0

 

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε με αγωνιστική αξιοπρέπεια απέναντι στην ΑΕΚ και πέτυχε πρώτος γκολ, δεν κατάφερε όμως να το  κρατήσει και δέκα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση.

} Η εμφάνιση της ομάδας ήταν αρκετά καλή, δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει και δεύτερο γκολ, αλλά αυτό για διάφορους λόγους δεν προέκυψε.

 

} Όσοι βιάστηκαν να ασκήσουν κριτική στον Λόβρεν, μετά την χθεσινή του εμφάνιση πρέπει να βγάλουν το σκασμό και να το βουλώσουν.

} Ο Κροάτης ήταν αλάνθαστος, και κατάφερε να κρατήσει με επιτυχία τον γίγαντα φορ της ΑΕΚ, Πιερό.

 

} Μετά την ισοπαλία τώρα ο ΠΑΟΚ θα έχει συγκάτοικο τον Άρη που νίκησε την Καλλιθέα και η ψυχολογική τους κατάσταση βρίσκεται στα ύψη.

 

} Ο ΠΑΟΚ έχει και  τα Ευρωπαϊκά παιγνίδια, και θα πρέπει ο Λουτσέσκου να αξιολογήσει τους παίκτες και να τους αξιοποιεί ανάλογα.

} Η επιστροφή των τραυματιών διευκόλυνε το έργο του Λουτσέσκου απέναντι στην ΑΕΚ, την οποία πρέπει οι παίκτες του ΠΑΟΚ όφειλαν να σεβαστούν όχι όμως και να φοβηθούν.

} Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα της ΑΕΚ παίρνει θετικά αποτελέσματα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

 

} Σε κάθε παιγνίδι ο  Τζίμας γίνεται όλο και καλύτερος στη Νυρεμβέργη, ενώ στον ΠΑΟΚ οι κεντρικοί επιθετικοί πάνε από το κακό στο χειρότερο και δυσκολεύονται να στείλουν τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

} Το παλικάρι που έδωσαν δανεικό στη Νυρεμβέργη για να χωρέσουν κάποιες μετριότητες τύπου Τσάλοφ και Τισουντάλι, πέτυχε πάλι δύο θαυμάσια γκολ και συνεχίζει με τις εμφανίσεις του να εκθέτει αυτούς που αποφάσισαν να τον διώξουν από τον ΠΑΟΚ.

 

} Τη δυσκολία του Τσάλοφ να φτάσει στο γκολ, οι Ρώσοι δημοσιογράφοι την δικαιολογούν χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι στον ΠΑΟΚ δεν έχει τους παίκτες που είχε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

} Με την θέση τους αυτή η Ρώσοι δημοσιογράφοι, αφενός,  όπως αναφέρουμε και παραπάνω δικαιολογούν τον Τσάλοφ, και αφετέρου υποβαθμίζουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

 

} Η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πραγματοποίησε την χειρότερη φετινή εμφάνιση σε Ελλάδα και Εξωτερικό, με αποτέλεσμα να υποστεί βαριά ήττα από τον Πανιώνιο που φέτος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία.

} Όσο και να προσπαθήσει κάποιος δύσκολα θα μπορέσει να ξεχωρίσει κάποιο παίκτη του ΠΑΟΚ είχε καλή παρουσία στο παιγνίδι. Η απόδοση όλων κινήθηκε κάτω του μετρίου, και στην ίδια μετριότητα κινήθηκε και η διαιτησία.

} Όλοι ήταν απαράδεκτοι απλά κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια σε μετριότητα, γεγονός που έκανε τους Φιλάθλους του ΠΑΟΚ να ρίξουν ορισμένα … Γαλλικά προς τους παίκτες.

 

Σχόλια