Στη μνήμη του Μπάλντοκ ξευτίλισε Αγγλία και ΟΥΕΦΑ Μάφια...

 Αγγλία - Ελλάδα 1-2: Τζορτζ η Ελλάδα σου τρέλανε το Γουέμπλεϊ, ανατρίχιασε  όλη η Ευρώπη! | Gazzetta

Η απάντηση των παικτών της Εθνικής Ελλάδος στην ΟΥΕΦΑ που αρνήθηκε ν΄ αναβάλει το χθεσινό ματς, ήταν ηχηρή. Ξευτίλισε την Αγγλία μέσα στο Γουέμπλεϊ. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στον αδικοχαμένο Μπάλντοκ...

} Ο Θάνατος του παίκτη του Παναθηναϊκού οφείλεται σε πνιγμό αναφέρει η Ιατροδικαστική έκθεση. Είναι κρίμα γιατί ένα παλικάρι 31 έτους έχασε τη ζωή του, γεγονός που βύθισε σε θλίψει όλο τον αθλητικό κόσμο και ειδικότερο την ομάδα του τον Παναθηναϊκό.

 

Παρά το γεγονός ότι ο Μαρινάκης έχει προχωρήσει σε αρκετές και μάλιστα ακριβές μεταγραφές, ο προπονητής του Ολυμπιακού Μεντιλίμπαρ χρησιμοποιεί στην αρχική ενδεκάδα τον νεαρό Κωστούλα που κάνει παπάδες.

} Αντίθετα με τον τεχνικό του Ολυμπιακού, ο Λουτσέσκου έδωσε δανεικό τον Τζίμα στην Νυρεμβέργη που παίζει στην Εθνική Νέων με τον Κωστούλα, και κράτησε τους ανεπαρκείς και τους μέτριους Σαμάτα-Τισουντάλι και Τσάλοφ που έχουν αποδείξει ότι είναι μαλωμένοι με το… γκολ.

} Ο Μεντιλίμπαρ επίσης, χρησιμοποιεί τον άλλο πιτσιρικά, τον Μουζακίτη που επίσης κάνει παπάδες. Αντίθετα ο Λουτσέσκου που δεν συμπαθεί το νέο αίμα, κρατάει στον πάγκο ολόκληρο Κωνσταντέλια!

 

} Όταν ο ΠΑΟΚ κατακτά το πρωτάθλημα δεν μπορείτε να αμφισβητείτε τον προπονητή λένε κάποια σαπιομεγάφωνα της ενημέρωσης που μάλλον δεν σκαμπάζουν από ποδόσφαιρο.

} Τα λάθη του προπονητή τα προβάλλουμε εμείς όταν πάει καλά η ομάδα, γιατί όταν στραβώσει τότε δεν έχουν καμιά αξία η όποιες κραυγές ακολουθήσουν.

 

} Μετά τη μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερη σημαντική στην Ευρώπη, απέναντι στην Λίμπουργκ Βελγίου με 74-70.

} Εκτός από τη νίκη, εντύπωση προκάλεσαν  οι φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στο Βέλγιο και εξέπληξαν τον Ιταλό προπονητή και τους παίκτες.

 

} Μέσα σε δέκα περίπου μέρες, ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει τέσσερις κρίσιμους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

} Στις 20-10-2024 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει  την ΑΕΚ στην  έδρα της, και θα διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα από την Αθηναϊκή ομάδα.

} Στις 24-10-24 θα παίξει με την Βικτόρια Πλζεν  και στις 27-10-24 υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα που φέτος έχει μια αρκετά καλή αγωνιστική πορεία.

} Στις 30-10-2024 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Αιγάλεω στην  έδρα του για το θεσμό του Κυπέλλου, γεγονός που προβληματίζει σοβαρό τον Λουτσέσκου.

 

} Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την ήττα της ομάδας του στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό, ζήτησε εξηγήσεις από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ από τον οποίο έλαβε την εύστοχη απάντηση.

} Μπορεί ο Μάκης Γκαγκάτσης να είναι νέος, είναι όμως έμπειρος στα διοικητικά δρώμενα του ποδοσφαίρου, και έχει τα απαραίτητα προσόντα ώστε να δίνει τις ανάλογες απαντήσεις σε περίεργες ερωτήσεις σαν αυτή που το έθεσε ο Ηλιόπουλος.

 

} Ρε φίλε, και να θέλει ο Λουτσέσκου να διαφωνήσει με τις αποφάσεις του Ιβάν Σαββίδη δεν μπορεί, γιατί ο ηγέτης του ΠΑΟΚ τον έχει υπογράψει χρυσό συμβόλαιο που σε καμιά περίπτωση ο Ρουμάνος δεν επιθυμεί να το χάσει.

Σχόλια